<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Uudet 6-sylinteriset New Holland T6.180-mallit

 Uudet 6-sylinteriset T6.180 Dynamic Command ja Auto Command -mallit vahvistavat New Hollandin asemaa keskitehoisten traktoreiden luokassa

  • T6-malliston uusi Dynamic Command™ 24+24 -vaihteisto on nyt saatavana myös asiakkaiden toivoma 6-sylinterisenä vaihtoehtona
  • T6-traktorin kompakti koko ja 6-sylinterinen moottori on yhdistetty portaattomaan Auto Command™-vaihteistoon

Dynamic Command ominaisuuksia

new-holland-traktori-T6180-648-2

New Holland laajentaa T6-traktoreiden kattavaa valikoimaa uusilla kuusisylinterisillä T6.180 Dynamic Command ja T6.180 Auto Command -malleilla. Ne tuovat mukanaan aivan uutta vääntöä ja suorituskykyä, mutta kohtuullisessa koossa ja järkevän painoisena. Niiden kuutoskoneesta löytyy vääntöä selvästi enemmän kuin tässä luokassa tavallisissa 4-sylinterisissä, sillä 6,7 litran SCR-moottori tuottaa 740 Nm:n vääntömomentin.

Uusilla malleilla New Holland lujittaa historiallisesti vahvaa asemaansa keskitehoisissa yleistraktoreissa. Edeltävät mallissarjat olivat aikaan traktorimaailman tunnetumpia tuotteita, ja jokainen traktoreista kiinnostunut muistaa 10-sarja Fordit ja myöhemmin New Holland 40-sarja sekä TS/TSA/T6000-mallit. Yksi osa näiden traktoreiden suosiota olivat väkevät kuutoskoneet. Nykyään lähes kaikki traktorimerkit tarjoavat tähän teholuokkaan vain 4-sylinterisiä vaihtoehtoja, joten 6-sylinterisen ystäville New Holland T6.180 on enemmän kuin harkinnan arvoinen vaihtoehto.

T6_Dynamic_Command_mainosvideo

KIINNOSTUITKO? Täytä oheinen lomake niin saat lisätietoa.

 

New Hollandin keskikokoisten traktoreiden tuotepäällikkö Michael Cornman valaisee taustaa: “New Hollandilla on takanaan kunniakas historia tässä traktoriluokassa, jossa meillä on aina ollut laaja valikoima ja runsaasti valinnanvaraa. Uudet 6-sylinteriset mallit tuovat lisää suorituskykyä ja monipuoliset uudet traktorit, joissa on enemmän vääntöä, parempi vaste kuormitukseen sekä lisää vakautta ajamiseen. T6-traktoreista löytyy nyt vaihtoehtoja enemmän kuin koskaan mitä moninaisempiin käyttötarkoituksiin”

new-holland-traktori-T6180-648-4

Haluttua 6-sylinteristä suorituskykyä uudella Dynamic Command™-vaihteistolla

T6.180 Dynamic Command -vaihteistossa on kolme aluetta ja jokaisella niistä 8 Powershift-vaihdetta, eli yhteensä 24 nopeutta eteen ja taakse. Vaihteiston rakenne perustuu kokoluokassaan ainutlaatuiseen kaksoiskytkimellä toteutettuun tekniikkaan, jossa vaihteet vaihtuvat saumattomasti suorakytkennällä. Seuraava vaihde on ikään kuin valmiiksi päällä, ja monilevykytkin hoitaa varsinaisen vaihdon.

Uuden vaihteiston rakenteessa ehdottomina etuina ovat käytännölliset lisäominaisuudet, jotka on ollut helppo toteuttaa hyvällä hyötysuhteella. Näistä esimerkkeinä ovat alueiden laaja limitys, vähäinen alueiden vaihtotarve, pysäytys jarrupolkimesta ja monipuolinen automatiikka.

Dynamic Command ominaisuuksia

new-holland-traktori-T6180-648-1

Kompaktin 6-sylinterisen T6-traktorin ominaisuudet yhdistetty portaattomaan Auto Command™-vaihteistoon

Uusi T6.180 Auto Command on paino- ja kokoluokassaan yksi harvoja 6-sylinterisiä traktoreita, joka on saatavana portaattomalla vaihteistolla. Se on siksi täydellinen vaihtoehto asiakkaille, jotka hakevat suorituskykyistä kohtuullisen kokoista traktoria ja erinomaista teho-paino-suhdetta sekä vaativat portaattoman voimansiirron täsmällisyyttä. Auto Command -vaihteistolla ajaminen on helppoa joko ajokahvasta tai polkimella, ja kokeneemmalle käyttäjälle on tarjolla runsaasti lisäominaisuuksia. Varustetaso on huikean hyvä, sillä Sidewinder-käsinoja Joystick-ohjauksella sekä Intelliview-värimonitori ovat vakiovarusteita.

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.