<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Trygg-ketjut -10 % kanta-asiakkaille

Agritek myynti

TRYGG- traktoriketjuista löydät oikean ketjumallin kaikkiin tarpeisiin, pellolle tai metsään, maantielle tai umpihankeen.

Nyt kanta-asiakkaille -10%


Trygg_Fast_trac_648 (2)

Norjalaisen Nosted Kjettingin Trygg jääketjut ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan. Laatu merkkeinä ovat ketjujen hyvä kulutuskestävyys, helppo asennus sekä taattu sopivuus renkaalle.

Kunnon talven kunniaksi tarjoamme  Agritekin kanta-asiakkaiksi rekisteröityneille asiakkaille Trygg- jääketjut -10% alennuksella verkkokaupassamme ja jälleenmyyjiemme varaosapisteissä. Kanta-asiakastarjous on voimassa 28.2.2019 saakka. Alennuksen pystyy hyödyntämään tammikuussa kanta-asiakkaille lähetetyssä uutiskirjeessä olleella alennuskoodilla.

Liity nyt ja tilaa

Trygg-valikoimasta löydät ketjut esimerkiksi traktoreihin, metsäkoneisiin, kuorma-autoihin, trukkeihin, mönkijöihin ja maastoautoihin. Traktoriketjujen valikoima kattaa ketjut niin kevyeen lumityöhön (Safety Grip) kuin myös raskaampaan käyttöön kuten metsäajoon (Swiss, SMT 13-19 mm). Näiden ääripäiden väliin jää esimerkiksi Tryggin suosituin ketju Fast Trac, joka on kevytketju neliskanttisilla nastoilla. Tämä ketju on varsinkin lumenauraajien suosiossa. Traktoriketjuista kannattaa tutustua myös SMT Flexi -ketjuihin, jonka asennus onnistuu helposti ilman työkaluja.

Tutustu valikoimaan

 Tryggin valikoimasta löytyy kuorma-autoihin ketjuja useita eri vaihtoehtoja niin etuakselille, yksittäiselle taka-akselin renkaalle kuin taka-akselin paripyörille.
Lisäksi muista ketjuista huomionarvoiset ketjut ovat pyöräalustaisille kaivinkoneille tarkoitetut ketjut SMT Excavator. Tähän käyttötarkoitukseen suunnitellut ketjut ovat harvinaisia, mutta osoittaneet tarpeellisuutensa.

 

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.