<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Riistasiemeniä S.G. Niemisen valikoimiin

Agritek myynti

SIEMENISTÄ ALKAA KASVU
- RIISTASIEMENIÄ JA -REHUJA S.G. NIEMISEN VALIKOIMISSA! 

RIISTASIEMEN_kauris

S.G. Nieminen Oy on yksi SGN Groupin useista tytäryhtiöistä, ja se tekee läheistä yhteistyötä Agritek Oy:n kanssa. Itse asiassa yhteistyö on niin syvää, että yhtiöillä on yhteinen toimitusjohtajakin.

S.G. Nieminen on toiminut siemenkaupassa jo vuodesta 1933 alkaen ja on yksi johtavista siemenalan toimijoista Suomessa. Se edustaa maailman johtavia kasvinjalostajia ja heidän jalostamiaan lajikkeita. Valikoimiin kuuluvat siemenet maatalouteen ja puutarhatuotantoon sekä ammattiviljelyyn, että alan harrastajille. Myös Griino nurmikkosiemenet viherrakentamiseen, golf- ja urheilukentille sekä kotipuutarhoihin ovat yksi tunnetuimpia tuotemerkkejä.

Johtavilla eurooppalaisilla kasvinjalostajilla on käytettävissään laajat jalostusaineistot, pitkäaikainen kokemus ja alan uusin teknologia. He tuntevat tarkoin myös elintarviketeollisuuden vaatimukset pitkälle kehitetyissä tuotantoprosesseissa. S.G. Niemisen on tuonut yhteistyössä johtavien eurooppalaisten kasvinjalostajien kanssa runsaan valikoiman uusia lajikkeita suomalaisen maatalouden ja elintarviketeollisuuden käyttöön. Hyvinä esimerkkeinä tästä ovat laajassa tuotannossa olleet Barke ja Scarlett mallasohralajikkeet. Ennen uusien lajikkeiden lisäysviljelyn aloittamista niiden ominaisuudet tutkitaan S.G. Niemisen omissa kokeissa, Luonnonvarakeskuksen virallisissa lajikekokeissa sekä teollisuuden omissa kokeissa.

RIISTASIEMENIÄ JA -REHUJA S.G. NIEMISEN VALIKOIMISSA

Tuotepalettiimme sopii hyvin myös riistasiemenet, joten aloitimme siuntiolaisen Malmqårdin tuotteiden myynnin. Riistasiemen Oy:n laajasta valikoimasta löytyy eri tyyppisille riistoille ja käyttötarkoituksille tuotteita. Tuotteiden seoskomponentit on tarkoin valittu Suomen olosuhteita varten ja ne on testattu käytännön olosuhteissa Suomessa. Tuotteet seostetaan ja pakataan myös Suomessa. Tuotteet soveltuvat yksi- tai kaksivuotiseksi monimuotoisuuspelloksi, saneerauskasvipelloksi tai viherlannoituspelloksi.

Riistanhoitotyö on arvokasta työtä. Ruokkimalla riistaa kesästä alkaen saat eläimet pysymään pois arvokasvien luota. Metsästyskaudella ruokinta-alueen lähistöltä on helpompi myös tehdä riistakannan harvennusta. Myös sähköisiä siementen levittimiä on valikoimissa, kätevä vaikka mönkijän perään.

Lataa tästä tuoteluettelo

Tilaukset ja lisätiedot:

ammattisiemenet@sgn.fi tai mikko.koski@sgn.fi

Puhelin 050 328 7900

 

 

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.