Ajankohtaista

Perhosella tehokkuutta rehuntekoon

Agritek myynti

 

Rehunteko on yleensä kiireistä aikaa ja hyviä sääolosuhteita ei aina ole tarjolla. Optimaalinen rehunteko tulisi suorittaa muutamassa päivässä, jotta rehun laatu säilyy hyvänä. Perhosniittokone voi olla hyvä valinta tehostamaan rehuntekoa.

Lähes jokaiselta tilalta löytyy nykyään tarpeeksi suuri traktori perhosniittokoneelle, esimerkiksi Kvernelandin 9,5m 5095M perhosniittokone vaatii vain 150 hevosvoimaa. Etuvoimanoton puute ei myöskään ole este, nykyään jälkiasenteiset voimanotot ovat suhteellisen edullisia hankkia esimerkiksi Zuidbergiltä. Tämä myös lisää traktorin jälleenmyyntiarvoa huomattavasti.

 

Perhonen 1

 

Perhosyhdistelmä on vakaa kuljetettava tieajossa. Paino jakaantuu traktorin takana tasaisesti molemmille puolille ja etukone toimii hyvänä vastapainona keulalla. Sama pätee tietysti myös pellolla työskennellessä ja perhosyhdistelmällä voidaankin saavuttaa jopa 20km/h ajonopeuksia. Tämän lisäksi yhdistelmä on nopea taittaa työasennosta kuljetusasentoon ja toisinpäin. Nämä molemmat tekijät voivat nopeuttaa lohkojen välisiä siirtymisiä huomattavasti.

Perhonen

 

Tutustu ja katso lisää: Kverneland rehukoneet

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.