Ajankohtaista

New Holland CR11 esiteltiin Agritechnicassa

Agritek myynti

CR11

Agritechnicassa esiteltiin uusi CR11 -malli, joka palkittiin näyttelyssä kultamitalilla.

Puimuri oli palkinnosta johtuen saanut kultaisen värin, mutta perinteinen keltainen värisävy pysyy edelleen New Holland puimureissa. 

Voimanlähde uudessa CR11 -mallissa on 16 litrainen FPT:n valmistama 775 hv moottori, 2 x 24 tuumaista puintiroottoria. Viljasäiliön tilavuus on 20 000 l, joka tyhjenee 210 l/s nopeudella.

Uudessa mallissa on mm. kaksi viettopintaa peräkkäin, kaksi yläseulaa, kaksi alaseulaa, kaksi viljaelevaattorin pohjaruuvia ja kaksi kappaletta paineantureita mittaamassa viettopinnan kuormitusta. Tällä täysin automatisoidulla järjestelmällä puimuri toimii maksimikapasiteetilla puintitappioiden ollessa lähellä nollaa.

Puimurissa on täysin uusi ruumentenlevitin-silppurijärjestelmä, joka on suunniteltu varmistamaan paras silppuamislaatu ja tasainen ruumenten leviäminen jopa 18 metrin leveydelle.

Palkittu Intellispread -tutkajärjestelmä automatisoi levityksen ohjauksen varmistaakseen täydellisen ja tasaisen ruumenten peiton puimurin takana tuulen vaikutuksista, satotyypistä tai kosteusolosuhteista riippumatta.

CR11 mallissa on uusi Intelliview 12 näyttö ja IntelliSteer automaattiohjaus sekä muita tärkeitä täsmäviljelytoimintoja, kuten telematiikka sekä näytön etäseuranta.

 

Kuva1-2

Julkistamistilaisuus sai paljon huomiota Agritechnicassa ja New Hollandin osasto oli täynnä ihmisiä uuden mallin ensiesittelyssä.

 

Tutustu New Holland puimurimallistoomme täältä:

NH puimurisivuille

NH etusivulle tästä

 

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Voit kysyä lisätietoja tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta. 
Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.