Ajankohtaista

Muutoksia Agritekin huolto- ja konemyyntiverkostossa Salossa ja Lohjalla sekä uusi jälleenmyyjä Päijät-Hämeeseen

Agritek myynti

 

Muutoksia Agritekin huolto- ja konemyyntiverkostossa Salossa ja Lohjalla

Salossa ja Turussa toimiva Agritek Oy:n jälleenmyyjämme Traktorikone avaa uuden toimipisteen Salon Meriniittyyn osoitteeseen Salitunkatu 7, 24100 Salo 1.8.2023. Jatkossa asiakkaitamme palvellaan Salossa saman katon alta huollon ja konemyynnin suhteen. Lisäksi Salosta löytyvät varaosien perusvarasto ja toimitusmyynti. Konemyynnissä asiakkaita Salitunkadulla palvelee Traktorikoneen konemyyjä Juha-Pekka Takku ja huollosta korjaamolla vastaavat aiemmin alueella huoltoyrittäjinä toimineet Hannu Lucenius ja Mikko Tuomisto. Alueen muut sopimushuoltajat palvelevat asiakkaitamme myös jatkossa.

 

Agritek Oy ja Traktorikone ovat sopineet konemyynnin laajentumisesta myös Lohjalle 4.10.2023 alkaen. Konemyyjän rekrytointi Lohjalle käynnistyy heti. Lohjan Lantmännen Agro palvelee asiakkaitaan 3.10 asti varaosa- ja konemyynnissä.  

 

Agritek Oy ja Ab Traktor kliniken Oy ovat sopineet huollosta ja varaosamyynnistä Inkoossa. Asiakkaita palvellaan huollossa ja varaosamyynnissä 1.9 alkaen Ab Traktor klinikenilla Oy osoitteessa Virkkalantie 431, 10120 Täkter. Traktorikoneen Lohjan alueen konemyyjän toimipiste tulee sijaitsemaan Traktorklinikenin toimitiloissa 3.10 jälkeen. Nykyiset Lohjan alueen sopimus- ja Top Service- huoltajat palvelevat myös jatkossa asiakkaitamme.  

 

Lisätietoja

Mikko Marttila, Agritek Oy,  p.0444977015

Joel Lindvall, Traktorikone, p.0504334945

Kim Österlund, Ab Traktor kliniken Oy, p.0102921522

Agritek Oy:lle Uusi jälleenmyyjä Päijät-Hämeeseen

Hämeen Traktorihuolto Oy laajentaa konemyyntiä Hämeenlinnasta Lahteen ja koko Päijät-Hämeeseen 5.10 alkaen. Maatalous Meriläinen palvelee asiakkaitamme 4.10 asti. Uuden myyjän rekrytointi Päijät-Hämeeseen on nyt käynnissä ja konemyyjän toimipiste tulee sijaitsemaan Lahdessa.  

 

Hämeen traktorihuollossa aloittaa Hämeenlinnan alueella uutena konemyyjänä Elmeri Pietilä 1.8. Elmeri tulee palvelemaan asiakkaita konemyynnissä Agritekin edustuksessa olevia merkkiä koskien myös Keski-Uudellamaalla.  

 

Lisätietoja:

Mikko Marttila, Agritek Oy, p. 0444977015

Mika Klapuri, Hämeen Traktorihuolto Oy, 0408231707

 

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Voit kysyä lisätietoja tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta. 
Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.