<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Maatalouskonehuollon ammattilaiseksi Agritekille

Agritek myynti

Haluatko kouluttautua maatalouskoneiden ammattilaiseksi huoltoverkostoomme? 

TTS Työtehoseura käynnistää Agritekin kanssa oppisopimuskoulutuksen tammikuussa 2022.  Linkistä voit ladata alustavan koulutusohjelman. Haku koulutukseen on käynnissä. Hakeudu 15.12.2021 mennessä!

Koulutusohjelma

Koulutus sopii hyvin uusille teknisen työkokemuksen omaaville maatalouskoneasentajille.

Saat hyvät mahdollisuudet syventää osaamistasi Agritekin edustamien traktoreiden ja maatalouskoneiden tekniikasta ja vianhakudiagnostiikasta.

Koulutuksessa perehdytään monipuolisesti sähkö-, anturi- ja väylätekniikan mittauksiin sekä sähköhydrauliikan järjestelmiin, säätöihin ja vianmääritykseen. Samoin koulutus sisältää voimansiirron sekä polttoaine- ja päästöjärjestelmien rakenteet, mittaukset ja vianmäärityksen.

Opinnot auttavat myös ymmärtämään maatilan toimintaa työympäristönä sekä maatalouskorjaamolta odotettavaa asiakaspalvelua. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Opinnot suunnitellaan jokaiselle henkilökohtaisesti ja koulutuksen lähiopinnot toteutetaan talviaikaan TTS:n tiloissa Rajamäellä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
Matti Viinamäki / Agritek, matti.viinamaki@sgn.fi, puh 040 526 2683
Ari Pekkola / TTS , ari.pekkola@tts.fi, puh 050 595 6324

CaseIH_traktorit_huolto3

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.