<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Loimitraktori laajentaa myyntiä Koskelle, Marttilaan ja Somerolle

Agritek myynti

Loimitraktori palvelee tulevaisuudessa Agritekin koneiden myynnissä entistä laajemmalla alueella. Liikkeen myyntialueeseen kuuluvat jatkossa myös Kosken, Marttilan ja Someron kunnat. Loimaalla varaosamyynnistä ja huollosta vastaa tuttuun tapaan maatalouskoneiden varaosa- ja huoltopalvelujen ammattilainen Loimihuolto Oy. 

Loimitraktori Oy:ssä on tehty konekauppaa yhtäjaksoisesti jo lähes 40 vuotta. Kyseessä on paikallinen yksityinen perheyritys, joka tarjoaa asiantuntevaa, luotettavaa ja asiakaskohtaista palvelua kaikissa maatalouden konetarpeissa.

loimaa-timo-seppo-648

Loimitraktorin konemyyjät Timo Hulmi ja Seppo Lindsten komeiden koneiden keskellä

Asiakkaamme löytävät samasta Loimaan toimipisteestä osoitteesta Pehtoorinkuja 1 kaikki maatalouskonekaupan palvelut: myynnin, varaosat ja huollon.

Samoissa tiloissa kanssamme toimii Loimihuolto Oy, joka vastaa varaosamyynnistä ja huollosta pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Meiltä löydät laajan malliston traktoreita, puimureita ja työkoneita sekä tarkastetut ja huolletut vaihtokoneet.

Tervetuloa kaupoille! Yhdessä löydämme ratkaisun juuri sinun tarpeillesi!

loimaa-henkilökunta-648

Loimitraktorin sekä Loimihuollon koko henkilökunta toivottaa uudet ja nykyiset asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan palveluihin!

Yhteystiedot:
www.loimitraktori.fi
www.loimihuolto.fi

 

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.