<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Laboratoriotason testausta pintalevittimille (etusivu)

Laboratoriotason testausta

Lannoitteenlevittimien vaatimukset ovat ajan myötä kasvaneet jatkuvasti. Lannoitteen päätyminen oikeaan paikkaan on tärkeää ympäristön kannalta ja sillä voidaan saavuttaa myös taloudellista hyötyä. Kvernelandin ultramoderni testauskeskus Niew-Vennepissä Alankomaissa tarjoaa tietoa Kvernelandin levittimien tarkkoja levitystaulukoita varten uusinta teknologiaa hyödyntäen. 

Lisätietoa Kvernelandin pintalevittimistä löydät täältä

Testauskeskus on uniikki markkinoilla sen pitkälle kehittyneen 3D-testausjärjestelmän ja -ohjelmiston ansiosta, joilla voidaan analysoida eri lannoitteiden käyttäytymistä Kvernelandin levittimillä levitettyinä. Se helpottaa myös ympäristöystävällistä testausta keskittyen lannoitteen, energian ja polttoaineen säästämiseen. Levittimien ja lannoitteiden testaus mahdollistaa uusien ominaisuuksien vaikutuksen analysoinnin levittimien levityskuvioon hyvin nopeasti ja modernilla tavalla. 

Parannettu, nopeampi, tarkempi testaus

  • on paljon ympäristöystävällisempää säästäen lannoitetta, energiaa ja polttoainetta
  • mahdollistaa nopeamman levitystaulukoiden päivityksen juuri oikeille levittimille
  • mahdollistaa laajan erilaisten lannoitteiden testauksen
  • antaa parhaan mahdollisen tuloksen jopa 54m levitysleveydellä

Exacta-image-146

Katso tästä kuinka pintalevitin säädetään

Teknistä tietoa

Levitin ja lannoite testaus tehdään robotin avulla, jossa on 3-pistenostolaite ja joka pystyy kääntämään levitintä 280 astetta  sekä levittämään lannoitteen jopa 80 valumasuppiloon. Nämä suppilot voidaan punnita yksitellen käyttämällä 5kg punnituskennoja. Levityskuviota tarkkaillaan valvontahuoneesta ja analysoidaan 3D-ohjelmiston avulla. Testauksen jälkeen keräinsuppilot tyhjennetään automaattisesti. Käytetty lannoite siirretään kuljettimella erilliseen varastosäiliöön.

  Levitystaulukot-sivusto    Kverneland Spreading Charts

 

 

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.