Ajankohtaista

Kvernelandin valikoima laajenee mekaaniseen rikkatorjuntaan

Agritek myynti

KV-ONYX-field-DSC_0430_Kopie

KVERNELAND JULKAISEE uuden konevalikoiman mekaaniseen rikkatorjuntaan.

Nykypäivän viljely keskittyy paljon ympäristön suojelemiseen ja säännökset ohjaavat uusien toimintatapojen käyttöön. Mekaaninen rikkatorjunta mahdollistaa säännösten noudattamisen, samalla kuitenkin säilyttäen kasvin mahdollisuudet sadonmuodostukseen. Neljä julkaistua konemallia ovat rivihara Onyx, rikkahara Arcadia, työkoneohjain Lynx sekä pyörivä hara Helios.

 

Rivihara Onyx rikkoo maanpinnan lisäten maanpinnan reaktioita veden ja ilman kanssa. Pinta myös pysäyttää kapillaarisen vedennousun ja hidastaa veden haihtumista. Onyx tarjoaa todella monipuoliset työskentelymahdollisuudet. Riviväliä on mahdollista muuttaa 12,5 cm ja 80 cm välillä. Työleveyksiä on tarjolla 2,8-12 m.

 

Onyx rikkahara

ONYX-RIKKAHARA, LYNX-työkoneohjain +A-Drill -kylvölaite.

 

Lynx tulee traktorin ja työkoneen väliin. Kone lukee kasvustoa yhden tai kahden kameran avulla ja säätää työkonetta niiden analyysin perusteella. Lynx voi siirtää työkonetta 25 cm molemmille puolille nopeasti reagoimalla ja vaikuttamatta 
traktorin ajolinjaan.

 

Helios suorittaa valikoivaa rikkaharausta varsinaista satokasvia säästäen. Pintamaan rikkominen parantaa veden virtausta ja maan eliöiden aktiivisuutta. Samalla tämä pysäyttää kapillaarisen vedennousun säästäen maahan varastoitunutta vettä. Helios on saatavilla 3 ja 6 m versioina.

 

Kverneland-Helios-field-P1013136

HELIOS- ROTAATIOHARA.

 

Rikkahara Arcadia varmistaa rikkakasvien hallinnan riviviljelyssä, viljoissa, vihanneksissa ja sitä voidaan käyttää myös yleiseen rikkaruohojen torjuntaan. Piikit vetävät rikkaruohot pintaan paljastaen juuret ja jättäen ne pinnalle kuivumaan. Tämä on erityisen tärkeää juurakoiden ja muiden rikkakasvien kohdalla, jotka voivat alkaa kasvaa uudelleen. Arcadia edistää myös murenemis- ja tasoitusvaikutusta rikkomalla maanpintaa. Tämä vaikuttaa positiivisesti siementen itämiseen, palauttaa veden ja ilmavirran stimuloiden fysikaalis-kemiallisia reaktioita ja maaperän elämää. Edistämällä typen imeytymistä lisätään mineralisaatiota ja biomassaa. Piikkien painetta ja aggressiivisuuskulmaa voidaan säätää täysin itsenäisesti hydrauliikan avulla. Kaikkia säätöjä valvotaan ohjaamosta näkyvillä ilmaisimilla. Uusi Arcadia-piikkiäes tulee ensiksi markkinoille 12 metrin työleveydellä.

 

Arcadia Product Teaser image

Rikkahara Arcadia varmistaa rikkakasvien hallinnan riviviljelyssä, viljoissa, vihanneksissa ja sitä voidaan käyttää myös yleiseen rikkaruohojen torjuntaan.

 

Kverneland mallistoon

 

 

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Voit kysyä lisätietoja tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta. 
Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.