Ajankohtaista

Agritek Oy:n jälleenmyynti- ja huoltoverkosto uudistuu Pohjois-Suomessa

Agritek myynti

 

 

Agritek Oy:n ja Hakacenter Oy:n yhteistyö päättyy 29.5.2024.

Agritek Oy:n uusi jälleenmyyjä Oulun alueella on Koskitraktori Oy ja asiakkaita palvellaan jo nyt Pudasjärveltä ja Torniosta käsin. Toiminta käynnistyy Limingassa Honkipellonlaita 2:ssa 2.4 , jossa asiakkaita palvellaan niin konemyynnin, huollon kuin varaosamyynnin parissa saman katon alta.   Koskitraktori Oy toimii myös jatkossa Agritek Oy:n jälleenmyyjänä Torniossa konemyynnin, huollon ja varaosien osalta ja Pudasjärvellä Top Service huolto- ja varaosapisteenä. Kauppiaana toimii Pirkka Ylikoski, muusta henkilökunnasta tiedotetaan myöhemmin.

Ylivieskassa Inter- Osat Oy aloittaa konemyynnissä Agritek Oy:n jälleenmyyjänä 22.3 osoitteessa Kiskotie 3. Inter- Osat Oy toimii jatkossakin Agritek Oy:n jälleenmyyjänä Kokkolassa varaosakaupassa. Kauppias Cristoffer Backlund palvelee asiakkaita jatkossakin konemyynnissä myös Kokkolassa.  Muusta henkilökunnasta tiedotetaan myöhemmin.

Kautra Oy palvelee Ylivieskassa asiakkaita 22.3 alkaen Top Service pisteenä huollon ja varaosien osalta osoitteessa Kiskotie 3 Ylivieska samoissa tiloissa konemyynnin kanssa. Top Service yrittäjänä aloittaa Jukka Kauppila, jolla on ennestään kokemusta Agritekin edustamien merkkien huollosta. Muusta henkilökunnasta tiedotetaan myöhemmin.  Tervetuloa tutustumaan yrittäjiin ja toimipisteeseen Ylivieskan Ryskypäiville 22.3 osoitteeseen Kiskotie 3.  

Kiitämme Hakacenterin koko henkilökuntaa yhteistyöstä ja menneistä vuosista sekä toivotamme onnea uusille ketjumme yrittäjille. 

 

Lisätietoja:

Agritek Oy, Mikko Marttila p.044 4977 015

Koskitarktori Oy, Pirkka Ylikoski p. 040 7314 430

Inter-Osat Oy, Christoffer Backlund p. 050 3500 686

Kautra Oy, Jukka Kauppila p.041 3105 362

 

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Voit kysyä lisätietoja tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta. 
Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.