<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

New Holland CR Intellisense

New Holland esittelee tänä syksynä  CR-roottoripuimureihin itseoppivan automaattisen IntelliSense-säätöjärjestelmän. Se toimii nopeammin ja vakaammin kuin mikään toinen tällä hetkellä markkinoilla oleva puimurin koneiston automaatiojärjestelmä.

new_holland_leikkuupuimuri_CR_648-(18)

Intellisense-säätö käsittää viettopinnan kuormantunnistuksen, seuraavan sukupolven viljakameran ja sähkösäätöiset roottorin siivet. Järjestelmä tekee korjaavia säätöjä ennen ylikuormitusta tai tappioita. Käyttäjä voi valita erilaisia puimurin toimintatapoja, jotka vaihtelevat maksimitehosta parhaaseen viljan laatuun.

IntelliSense optimoi jatkuvasti ja automaattisesti puinti-, erottelu-, ja viettopinnan asetukset puintitappioiden vähentämiseksi, viljan laadun parantamiseksi ja polttoaineen kulutuksen vähentämiseksi. Lisäksi järjestelmä pyrkii aina lisäämään puimurin tuottavuutta käyttäjän asettamien tappiorajojen puitteissa.

Säätöjärjestelmässä on neljä valintavaihtoehtoa:

 • Pienimmät tappiot
  Mahdollisimman tehokas puinti, jolla puintitappiot säilyvät asetettujen raja-arvojen alapuolella.
 • Paras viljan laatu
  Ajonopeus säätyy automaattisesti niin, että  vilja on mahdollisimman puhdasta, eikä rikkontuneita jyviä ole  ja kuormitusaste on optimaalinen.
 • Maksimikapasiteetti
  Puimuri toimii automaattisesti suurimmalla mahdollisella teholla puintitappioista välittämättä.
 • Kiinteä viljamäärä
  Ajonopeus muuttuu automaattisesti niin, että puintikoneistolle tulevan viljamäärä määrä pysyy säädetyn suuruisena.

Käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen ja se sallii jopa aloittelevien puimurikuljettajien käyttää CR-mallisarjaa kuten ammattilainen. 

 

new_holland_leikkuupuimuri_CR_648-(19)

Asiakkaan edut
1. Suurempi päivittäinen puintimäärä
2. Vähäisemmät puintitappiot
3. Korkeampi viljan laatu
4. Parempi  käyttömukavuus
5. Kuljettaja voi keskittyä ajamiseen ja leikkuupöydän toimintaan, kun IntelliSense huolehtii  puintikoneiston säädöistä
6. Oikeat säädöt vähentävät polttoaineen kulutusta

 

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.