Ajankohtaista

CN Keskus huolto- ja varaosaosasopimus

Agritek myynti

Agritek Oy ja Lahden CN keskus Oy ovat tehneet Agritek Top Service huolto- ja varaosaosasopimuksen. Lahden CN keskus tulee vastaamaan Agritek Oy:n edustamien tuotemerkkien huollosta ja varaosapalveluista Lahdessa ja sen ympäristökunnissa.

”Tämä on meille alueellisesti todella merkittävä ja hieno asia, joka tulee vaikuttamaan positiivisesti niin Agritekin konemyynnin kuin koko jälkimarkkinoinninkin kehittämiseen jatkossa. ”, sanoo Agritek Oy:n Mikko Marttila.

”CN keskuksen ammattitaitoa ja palveluasennetta arvostetaan laajalti asiakkaiden keskuudessa. Yhteistyön syventyminen nyt Top Service pisteeksi tulee takaamaan asiakkaille entistä paremman palvelun ja tuen huolto- ja varaosapalveluiden suhteen jatkossa.” kommentoi tyytyväisenä Agritek Oy:n huoltopäällikkö Matti Viinamäki.

CN Keskus Oy Miekkiön huoltojoukkueen tiimi toiminut yhdessä jo 10 vuotta. Yritys on  huoltanut New Hollandia ja Case IH:ta jo vuodesta 2000 saakka. Kuvassa vasemmalta alkaen Olli Humpila, Tero Torkko, Janne Ylä-Soininmäki, Timo Luumi, Perttu Rauhamäki. Tekemisen meininkiä!

www.cnkeskus.fi

chn-keskus-uutiskuva-2021

 

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.