<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Agritek uudistaa Etelä-Suomen jälleenmyyntiverkostoa

Agritek myynti

Karjaan Rauta Oy ja SGN Groupiin kuuluva Agritek Oy ovat solmineet maataloustraktoreiden ja puimureiden myyntiä koskevan yhteistyösopimuksen läntisellä Uudellamaalla. Samaan aikaan Agritekin työkoneiden jälleenmyynnistä on sovittu Agritekin ja uuden perustettavan yrityksen AgTechin kanssa.

Karjaan Rauta ottaa 1.10.2020 alkaen myyntiinsä Agritekin maahantuomat Case IH- ja New Holland -traktorit ja -puimurit sekä Trima-etukuormaimet ja Zuidbergin etunostolaitteet. Karjaan Rauta vastaa myös koko alueen varaosapalvelusta. Yrityksen päätoimipaikka on Lohjalla ja kauppaa tehdään myös Karjaalla.

Työkonemyynnistä vastaa lokakuun alusta AgTech-niminen perustettava yritys, joka toimii samassa osoitteessa Lohjalla Karjaan Raudan kanssa.

Yhteistyö on kaikille yrityksille ja koko alueen maatalouskonekaupalle monella tapaa merkittävä.
- Agritekin kannalta uusi yhteistyökuvio on arvokas, kun saamme traktori- ja puimuripuolella jälleenmyyjäksemme omalla alueellaan todella vahvan toimijan eli paikallisen itsenäisen maatalouskaupan, toteaa Agritekin toimitusjohtaja Tomi Niemi. Tärkeää on, että varaosapalvelu siirtyy myös samaan osoitteeseen, jolloin asiakas saa palvelunsa helposti. Työkoneiden osalta olemme myös tyytyväisiä, koska uudella yrittäjällä on taustat kunnossa ja vahva osaaminen maatalousalalta.

Myös Karjaan Raudan kauppias Kaj Björklöf pitää aloitettavaa yhteistyötä merkittävänä.
- Haluamme tarjota vastauksia kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme tarpeisiin. Traktorit ja puimurit edustavat isoa osaa maatalouskaupan kokonaisuudesta. Tällä omalla ratkaisullamme saamme tämänkin osa-alueen mukaan valikoimiimme ja uskon, että tämä tulee tukemaan myös muuta kaupankäyntiä.

AgTechin toimitusjohtaja Thomas Björklöfille tämä avaa uuden mahdollisuuden kehittää omaa toimintaansa.

-Olen pitkään suunnitellut huoltotoiminnan rinnalle konemyyntiä, ja kun tilaisuus siihen tuli alan johtavan maahantuojan kanssa, en epäröinyt hetkeäkään. Alueella on kova kysyntä laadukkaille työkoneille ja siihen minulla on nyt vastaus yhdessä Agritekin kanssa.

Salon varaosatoiminnasta vastaa toistaiseksi Salon Konehuolto Oksanen Oy.

kaj-ja-thomas-björklof

Karjaan Raudan toimitusjohtaja Kaj Björklöf (vas.) ja TbTechin toimitusjohtaja Thomas Björklöf valmiina uusiin haasteisiin.

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.