<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Agritek hakee myyntijohtajaa ja tuotepäällikköä

Agritek myynti

agritek-yleiskuva-koosteKehittyvä ja uudistuva Agritek hakee

TRAKTORI- JA PUIMURIKAUPPAAN
MYYNTIJOHTAJAA

viemään konekauppaa asiakaslähtöisyydessä ja kaupallisuudessa seuraavalle tasolle yhdessä kauppiaittemme kanssa. Johdat ja kehität traktoreiden ja puimureiden myyntiä ja markkinointia sekä valikoimamme kilpailukykyisyyttä, kauppiasyhteistyötä ja päämiessuhteita. Valmennat tiimistäsi ja konemyyjien verkostostamme maatalouskaupan huippuyksikön, jossa osaajat pääsevät toteuttamaan omia unelmiaan. 

CASE IH -TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ
vastaamaan traktorimyynnistä, hankinnasta ja sen kehittämisestä sekä jälleenmyyntiverkoston kouluttamisesta ja tukemisesta ympäri Suomen. Olet mukana luomassa myynnin mahdollisuuksia tapaamalla myös loppuasiakkaita yhdessä jälleenmyyjien edustajien kanssa sekä huolehdit yhteydenpidosta ulkomaisiin päämiehiin sekä kauppiaisiimme ja konemyyjiin.

Katso hakuilmoitus kokonaisuudessaan: https://www.sgn.fi/fi/meille-toihin/
Lisätietoja tehtävästä antaa Agritekin kaupallinen johtaja Mikko Marttila puh. 044 497 7015 tai sähköpostitse mikko.marttila@sgn.fi. Yhteydenotot: 7.7. klo 10-12, 19.7. klo 14-16 ja 29.7. klo 14-16.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi meille viimeistään 01.08.2021 mennessä nettisivuillamme hakuilmoituksissa olevilla sähköisillä lomakkeilla.

TÄSTÄ PÄÄSET SÄHKÖISEEN HAKUUN>>

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Voit kysyä lisätietoja tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta. 
Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.