<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Agritek aloittaa New Holland -maanrakennuskoneiden myynnin

New Holland -myynti

Agritek aloittaa New Holland -maanrakennuskoneiden myynnin Suomessa. Valikoima kattaa minikaivinkoneet, kompaktit pyöräkuormaajat, raskaammat pyöräkuormaajat ja traktorikaivurit.

New Holland -maanrakennuskoneet sopivat erittäin hyvin uutta liiketoimintaa hakeville maatiloille ja maaseudun urakoitsijoille. Erilaisen materiaalin, kuten viljan, lannan ja rehun käsittely ja kuormaaminen sekä rakentaminen vaativat nykyaikaiselta maatilalta uudenlaista kalustoa.

Maatalousasiakkaat hakevat yhä enemmän liiketoimintaa myös perusmaatalouden ulkopuolelta. Esimerkkeinä voi mainita kiinteistönhoidon, tienhoidon, viherrakentamisen ja erilaiset urakointipalvelut. Edellä mainittuihin käyttökohteisiin ei välttämättä tavallinen etukuormaimella varustettu maataloustraktori enää riitä, vaan tarvitaan erityiskäyttöön suunniteltuja koneita. Ja tähän tarpeeseen New Holland -maanrakennuskoneiden valikoima tuo nyt ratkaisun.

New Hollandilla on ennestään merkkinä vahva ja tunnettu asema myös maanrakennuskoneissa. Myyntiverkoston lisäksi maan kattava huolto- ja varaosaverkosto on valmiina, ja konemyynnin sekä jälkimarkkinoinnin järjestelmät ovat samat kuin maatalouskoneissa. Myös varaosat ovat maatalous- ja maanrakennuskoneissa pitkästi yhteisiä, esimerkkinä molemmissa käytössä olevat FTP-moottorit.

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.