AGRITEK TOP SERVICE

Ammattilaisen huoltoketju, jolta saat nyt myös joustavan TOP Rahoituksen huoltoihin ja korjauksiin.

Painopiste huollossa

Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaiten toimivan huoltoverkoston. Asiakastutkimuksienkin perusteella asiakkaan ostopäätöksiin ratkaisevimmin vaikuttaa jälkimarkkinoinnin - huollon ja varaosien - toiminta.

Agritek Top Service

Olemme tehneet uudistuksia huoltoverkostossamme ja perustimme suorituskykyisimmistä toimipisteistä TOP SERVICE -ryhmän. Tällä ryhmällä on tulevaisuudessa parhaimmat edellytykset palvella loppuasiakkaitamme kokonaisvaltaisesti.


Huoltoverkostomme uudistaminen on välttämätöntä, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin muuttuvassa markkinaympäristössä. Huoltoverkoston hallinta ja suunnitelmallinen kehittäminen on ollut haastavaa, sillä tähän asti alueelliset käytännöt ovat vaihdelleet huomattavasti eri puolilla Suomea.

LOGO_Agritek_Top_Service_400x400px

 

LOGO_Agritek_Top_Rahoitus_400x400px

LISÄÄ JOUSTAVUUTTA KONEKANTASI YLLÄPITOON

Agritek Top Rahoitus on helppo ja edullinen tapa rahoittaa huollot ja isotkin yllättävät remontit. Agritek Top Rahoitus antaa Sinulle mahdollisuuden teettää koneiden isot huollot ja korjaukset hyvissä ajoin ennen sesonkia, säästää osa- ja työkustannuksissa ja maksaa joustavasti Sinulle sopivissa kuukausierissä

Entistä parempaa palvelua

CaseIH_traktorit_huolto7

Uudistuksen myötä pystymme tehokkaammin markkinoimaan ja tukemaan huolto- ja myyntiverkostoamme koko Suomessa. Muutos mahdollistaa asiakkaille yhteneväisen palvelulupauksen ja voimme tulevaisuudessa tarjota mm. huoltoleasingia ja huoltopaketteja.

 

 

New_Holland_huolto_ja_varaosat_648 (9)-rajattu

Agritek Top Service -huoltopisteet

Agritekin Top Service -huoltoverkostoon kuuluu tällä hetkellä 22 huoltopistettä kattavasti ympäri Suomen. Löydät Sinua lähimmän Top Service -huoltopisteen kätevästi oheisesta kartasta.

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.