<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

AGRITEK TOP SERVICE

Ammattilaisen huoltoketju

Painopiste huollossa

Olemme aloittaneet Agritekillä tämän vuoden alussa työn huoltoverkoston suorituskyvyn ja profiilin nostamiseksi uudelle tasolle. Huoltoverkoston toiminta tulee olemaan jatkossa kriittinen koko Agritekin jälleenmyyjäverkoston toiminnan kannalta, sillä asiakastutkimuksienkin perusteella asiakkaan ostopäätöksiin ratkaisevimmin vaikuttaa jälkimarkkinoinnin - huollon ja varaosien - toiminta.

Agritek Top Service

Olemme tehneet uudistuksia huoltoverkostossamme ja perustimme suorituskykyisimmistä toimipisteistä TOP SERVICE -ryhmän. Tällä ryhmällä on tulevaisuudessa parhaimmat edellytykset palvella loppuasiakkaitamme kokonaisvaltaisesti.


Huoltoverkostomme uudistaminen on välttämätöntä, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin muuttuvassa markkinaympäristössä. Huoltoverkoston hallinta ja suunnitelmallinen kehittäminen on ollut haastavaa, sillä tähän asti alueelliset käytännöt ovat vaihdelleet huomattavasti eri puolilla Suomea.

LOGO_Agritek_Top_Service_PYSTY_mustapohja

Entistä parempaa palvelua

CaseIH_traktorit_huolto7

Uudistuksen myötä pystymme tehokkaammin markkinoimaan ja tukemaan huolto- ja myyntiverkostoamme koko Suomessa. Muutos mahdollistaa asiakkaille yhteneväisen palvelulupauksen ja voimme tulevaisuudessa tarjota mm. huoltoleasingia ja huoltopaketteja.

 

 

New_Holland_huolto_ja_varaosat_648 (9)-rajattu

Agritek Top Service -huoltopisteet

Agritekin Top Service -huoltoverkostoon kuuluu tällä hetkellä 22 huoltopistettä kattavasti ympäri Suomen. Löydät Sinua lähimmän Top Service -huoltopisteen kätevästi oheisesta kartasta.

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.