Selenia moottoriöljyt

SELENIA

Petronaksen Selenia mallisto on kehitetty yhteistyössä FIAT konsernin kanssa. Se kattaa laajan malliston korkealaatuisia moottoriöljyjä kaikkiin FIAT konsernin automalleihin, mutta myös muihin automerkkeihin. Selenia mallisto takaa luotettavan suorituskyvyn päästösääntöjä noudattaen.

QVikn8YFH2jdibcKHYS5mckJKNE6rAFmHemZP8H7 (1)

Abarth 5W40

Täyssynteettinen voiteluaine MultiAir-järjestelmällä varustetuille suurtehomoottoreille. Sen korkea puhdistus- ja hajaantumisteho, parannettu kylmäkäynti ja viskosimetrinen vakaus antavat korkeimman mahdollisen suorituskyvyn ja suojan koko vaihtovälin ajan. Abarth yhteistyö on osoitus Selenia- tuotteiden ylivoimasta.

hQToyNVxJ5SxV1zk5QnVtNEqPvgNcFwPfpTI3hSS (1)

Abarth 10W50

Täyssynteettinen voiteluaine MultiAir-järjestelmällä varustetuille suurtehomoottoreille. Sen korkea puhdistus- ja hajaantumisteho, parannettu kylmäkäynti ja viskosimetrinen vakaus antavat korkeimman mahdollisen suorituskyvyn ja suojan koko vaihtovälin ajan. Abarth yhteistyö on osoitus Selenia- tuotteiden ylivoimasta.

Zz7Vi4ohrdj3m5cbsmqIvlAtE85YRjkQCloBv8Yn (1)

Digitek 0W40

SELENIA Digitek 0W-40 on uusi täyssynteettinen voiteluaine nykyaikaisille bensiinimoottoreille, jotka ovat kehitetty vastaamaan uusia EURO 6 päästöluokituksia. SELENIA Digitek soveltuu käytettäväksi myös vanhemmissa moottoreissa.

iRnNyPtXo5OWAhi7Qyp7NGkn4y6pWGRCsjCMDulB (1)

Digitek Pure Energy

SELENIA Digitek Pure Energy on uusi täyssynteettinen voiteluaine nykyaikaisille bensiinimoottoreille. Sen viskositeettiluokka ja erityinen koostumus voivat nostaa polttoaineen taloudellisia ominaisuuksia ja tämän seurauksena hiilidioksidipäästöjen alenemista. Selenia Digitek Energy sallii TwinAir-kaksisylinterisien moottoreiden erityismuotoilulle moottorin maksimisuojauksen jopa useiden pysähdyksien ja jatkuvan kaupunkiajon aiheuttamissa korkeissa mekaanisissa rasituksissa.

1uPWRYC5b76rFT5VnxIWr2XGYIm9BgrXCZ3EaBul (1) (1)

ECO2 0W20

Selenia ECO2 0W20 on täyssynteettinen voiteluaine joka on valmistettu yhteistyössä FCA:n kanssa vähäpäästöisille moottoreille. Erityisesti täyttää EURO 6D moottoreiden vaatimukset

 

MRz6vlRJyIcKc1ssMUuE76NAUYjXH10LH5zxn3gg (1)

K Power 5W20

Selenia K Power 5W-20 on täyssynteettinen voiteluaine, joka on kehitetty amerikkalaisille bensiinimoottoreille. Selenia K Power on suunniteltu antamaan erinomaisen vastustuskyvyn öljyn hapettumista vastaan ja mahdollistamaan hyvän polttoainetalouden. Sillä on erinomainen suoja korkeissakin lämpötiloissa. Tarkoitettu erityisesti moottoreille, joissa on Multi-Displacement System (MDS).

37lG1r5BlouoDN7nR2FDdxzzkbmQT1NFDaezsaaO (1)

K Pure Energy 5W40

Selenia K Pure Energy on uusi täysin synteettinen voiteluaine uusille bensiinimoottoreille. Se täyttää uuden ACEA C3 -luokituksen vaatimukset alhaisesta tuhkapitoisuudesta ja tarjoaa täydellisen katalysaattorin suojan, mikä pidentää sen käyttöikää.

llHVSAAcmbpnq9O6VvMSE9L76h8KRkBWKt6E7oWh (1)

Multipower C3

Suorituskykyinen synteettinen voiteluaine, joka on valmistettu bensiini- ja dieselmoottoreille, jotka vaativat voiteluaineita, jotka kykenevät minimoimaan karstoittumisen (sulfaattituhka, fosfori ja rikki). Sen erityinen koostumus vastaa BMW:n ja Mercedes Benzin viimeisimmän sukupolven diesel- ja bensiinimoottoreiden vaatimuksia.

9fJhDAWy9yYrhBOJbUsue9kfTPw1NwkSrn2CY1cb (1)

Multipower GAS

Selenia Multipower Gas on täyssynteettinen voiteluaine bensiinimoottoreille, myös turboahdetuille tai metaani-tai LPG-käyttöisille moottoreille. Sen ainutlaatuinen koostumus parantaa venttiilien suojausta kulumista vastaan, neutralisoi palamisessa syntyvät happoyhdistelmät ja ylläpitää moottorin suorituskyvyn.

nA1BcpwW4mkrUY8cPvugr23SwMnZLh8TjubRTF8Y (1)

Quadrifoglio

Selenia Quadrifoglio on täyssynteettinen moottoriöljy joka on suunniteltu erityisesti parantamaan urheilullista suorituskykyä ja tuomaan esiin parhaat puolet Alfa Romea Quadrifoglio moottoreista jopa haastavissakin olosuhteissa.

69o6G9V0byUQVGPYXWFTJMapfcZh5Y4wRw8hyRPS (1)

Sport 5W40

Selenia Sport 5W40  on täyssynteettinen moottoriöljy korkean suorituskyvyn moottoreille. Suunniteltu erityisesti suojaamaan moottoria korkeassa lämpörasituksessa. 

rO2DUryvTHcdeLDY0gxHjbFZd1dpSZk8l1UaqKhl (1)

Star Pure Energy

Selenia StAR Pure Energy on uusi täyssynteettinen voiteluaine uusiin Alfa Romeo-bensiinimoottoreihin. Se täyttää uuden ACEA C3 -luokituksen vaatimukset alhaisesta tuhkapitoisuudesta ja tarjoaa täydellisen katalysaattorin suojan ja pidentää näin sen käyttöikää.

Ock0DZeShnrwr9oecSoL6awj7tM3lO7nZXvoHQnh (1)

WR 5W40

Korkealuokkainen synteettipohjainen öljy sekä vapaasti hengittäville että turboahdetuille suoraruiskutusmoottoreille. Se on kehitetty vastaamaan uusimman sukupolven dieselmoottoreiden (common rail) vaatimuksia, koska moottorin pyörimisnopeutta ja tehoa on parannettu. Erityiset lisäaineet takaavat moottorin täydellisen suojauksen. Fiatin, Lancian, Alfa Romeon suosittelema moniruiskutusmoottoreille.

Ve4t25ltasJIvNtbmfHHK9kBQKs3dCozo1OmXIFj (1)

WR Forward 0W20

Selenia WR Forward 0W-20 on täyssynteettinen moottoriöljy uuden sukupolven dieselmoottoreille jotka alittavat Euro 6 päästöluokituksen. WR Forward öljyn erityiset viskositeettiset ominaisuudet parantavat polttoainetaloudellisuutta ja   vähentävät hiilidioksidipäästöjen tuottoa.

gxQwHMiby49YAiK8AuHKhLzwohOLygTS5CNof6Lj (1)

WR Forward 0W30

Selenia WR Forward 0W-30 on täyssynteettinen moottoriöljy uuden sukupolven dieselmoottoreille jotka alittavat Euro 6 päästöluokituksen. WR Forward öljyn erityiset viskositeettiset ominaisuudet parantavat polttoainetaloudellisuutta ja hiilidioksidipäästöjen tuottoa.

zEqu3vzC2esO9L6Gbx32k7knM18LDrEClvMnmRCa (1)

WR Forward 5W30

Selenia WR Forward 5W-30 täyssynteettinen moottoriöljy on  suunniteltu etenkin Renaultin valmistamille diesel moottoreille jotka on varustettu hiukkassuodattimella. ACEA C4 

Kkh0K7rwQ3cl8QjZp3vnAfCePuIh7LiYGucl9FgI (1)

WR Pure Energy

Selenia WR Pure Energy on äskettäin kehitelty täyssynteettinen voiteluaine, joka kykenee vastaamaan kaikkiin nykyaikaisen dieselmoottorin vaatimuksiin. Se täyttää ACEA C2 -luokituksen vaatimukset alhaisesta tuhkapitoisuudesta, mikä on korvaamaton ominaisuus hiukkassuodattimen suojaamisessa palamistuotteilta, jotka voivat johtaa suodattimen vaaralliseen tukkeutumiseen.