WR Pure Energy

 

PETRONAS SELENIA WR PURE ENERGY

Yleistä

Selenia WR Pure Energy on äskettäin kehitelty täyssynteettinen voiteluaine, joka kykenee vastaamaan kaikkiin nykyaikaisen dieselmoottorin vaatimuksiin. Se täyttää ACEA C2 -luokituksen vaatimukset alhaisesta tuhkapitoisuudesta, mikä on korvaamaton ominaisuus hiukkassuodattimen suojaamisessa palamistuotteilta, jotka voivat johtaa suodattimen vaaralliseen tukkeutumiseen.

 

Ominaisuudet

Selenia WR Pure Energy 5W-30 käyttää High fuel Economy System -järjestelmää, joka tarjoaa huomattavan säästön polttoainekuluihin verrattuna toisiin tuotteisiin, joilla on samat viskosimetriset arvot.

  • Se lisää eniten rasittuvien moottorikomponenttien suojausta; ennen kaikkea Selenia WR Pure Energy rajoittaa turboahtimen karstoittumista, joka on suurin syy suorituskyvyn heikkenemiseen ja voi johtaa pitkittyneessä käytössä vaurioihin.
  • Selenia WR Pure Energy on siksi erittäin suorituskykyinen voiteluaine, koska siinä yhdistyvät ympäristöystävällisyys alhaisen tuhkapitoisuuden ansiosta ja aina suorituskykyisimpien dieselmoottoreiden suojaaminen.

 

Suosittelijat

Fiat, Lancia, Alfa Romeo

 

Suorituskykyluokitukset

  • SAE 5W-30
  • ACEA C2
  • FIAT 9.55535-S1 CONTRACTUAL TECHNICAL REFERENCE N°F510.D07