Star Pure Energy

 

PETRONAS SELENIA STAR PURE ENERGY

Yleistä

Selenia StAR Pure Energy on uusi täyssynteettinen voiteluaine uusiin Alfa Romeo-bensiinimoottoreihin. Se täyttää uuden ACEA C3 -luokituksen vaatimukset alhaisesta tuhkapitoisuudesta ja tarjoaa täydellisen katalysaattorin suojan ja pidentää näin sen käyttöikää.

 

Ominaisuudet

Sen ainutlaatuinen koostumus maksimoi moottorin korkeat ominaistehot, parantaa kylmäkäynnistymistä ja pitää viskositeetin vakaana koko vaihtovälin. Uudet Alfa Romeon bensiinimoottorit voivat yhdistää polttoaineen säästön, matalat päästöt, helpon käsittelyn ja erinomaisen suosituskyvyn innovatiivisen tekniikan, kuten suorasuihkutuksen ja muuttuvasiipisten turboahtimien soveltamisen ansiosta. Uudet bensiinimoottorit voivat täten tarjota huomattavat edut päästöjen vähentämisessä, mikä parantaa käsittelyominaisuuksia ja edistää meluttomuutta.

  • Selenia StAR Pure Energy on voiteluaine, joka on kehitetty erityisesti polttoainetalouden maksimointiin, takaamaan päästöjen rajoittamisehtojen noudattamista, suojaamaan moottoria korkeissa lämpötiloissa ja parantamaan turboahdettujen versioiden luonnollista urheilullisuutta.
  • Sen ainutlaatuinen koostumus varmistaa erittäin hyvän leikkauskestävyyden ja pitää viskositeetin vakaana tarjoten näin maksimisuojan korkean ominaisuustehon omaaville moottoreille. Hyvät suorituskyvyt korkeissa lämpötiloissa.

 

Suorituskykyluokitukset

  • SAE 5W-40
  • API SM/CF
  • ACEA C3
  • FIAT 9.55535-S2 CONTRACTUAL TECHNICAL REFERENCE N°F603.D08