Akcela Voimansiirtoöljyt

akcela-steyr-5l-mockup-hytran-ultraction (1)

HY-TRAN Ultraction

HY-TRAN Ultraction on monitoiminen voiteluaine joka on kehitetty CASE IH maatalous- ja rakennuskoneiden vaihteistoille, hydrailijärjestelmille ja märkäjarruille. HY-TRAN Ultraction öljyn tekee ainutlaatuiseksi sen sisältämät lisäaineet jotka on valmistettu yksinomaan kyseisen öljyn seokselle eikä niitä voida jäljentää muissa voiteluaineissa. Lisäaineet ovat osoittautuneet korvaamattomiksi mekaanisten ja hydraulisten järjestelmien suojaavana aineena. HY-TRAN Ultraction on täyttänyt lukuisat tiukat penkki- ja kenttätestit ja on virallisesti CNH:n hyväksymä ja saanut MAT 3540 luokituksen.

akcela-nexplore-5l-mockup-new-shape (1)

Nexplore

Nexplore on vaihteistoöljy traktoreille, maatalous- ja maansiirtokoneille. Sopii tavallisiin vaihteistoihin, Power-Shift- ja Shuttle-Shift-vaihteistoihin, takavaihteistoihin, joissa märkäjarrut, sivualennusvaihteisiin, vetopyörästöihin, tasauspyörästöihin, hydraulinostimiin, käyttöpyöriin, mekaanisiin ja hydrostaattisiin vaihteistoihin ja ohjaustehostimiin. Nexplore takaa käytön ympäristön lämpötiloissa ympäri vuoden.

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista