akcela-steyr-5l-mockup-hytran-ultraction (2)

 

AKCELA HY-TRAN ULTRACTION

Yleistä

HY-TRAN Ultraction on monitoiminen voiteluaine joka on kehitetty CASE IH maatalous- ja rakennuskoneiden vaihteistoille, hydrailijärjestelmille ja märkäjarruille. HY-TRAN Ultraction öljyn tekee ainutlaatuiseksi sen sisältämät lisäaineet jotka on valmistettu yksinomaan kyseisen öljyn seokselle eikä niitä voida jäljentää muissa voiteluaineissa. Lisäaineet ovat osoittautuneet korvaamattomiksi mekaanisten ja hydraulisten järjestelmien suojaavana aineena. HY-TRAN Ultraction on täyttänyt lukuisat tiukat penkki- ja kenttätestit ja on virallisesti CNH:n hyväksymä ja saanut MAT 3540 luokituksen.

 

Ominaisuudet

  • Korkea viskositeettinen vakaus kaikissa käyttölämpötiloissa. Korkea suoja hapettumista vastaan ja vakaa leikkauskestävyys myös äärimmäisissä olosuhteissa.
  • Sinkitön seos mahdollistaa hyvän suojan vettä vastaan hydraulipiirissä ja vaihteistossa sekä märkäjarruissa joiden toiminta saattaisi muutoin huonontua.
  • Korkea juoksevuus matalissa ympäristön lämpötiloissa optimoi hydrauli- ja vaiheistojärjestelmän vasteen lämpenemisen aikana, mikä tarjoaa paremman tehokkuuden käynnistyksestä alkaen. Erityisesti se helpottaa kytkimen toimintaa kylmäkäynnistyksen aikana.
  • Nämä ominaisuudet tekevät Mastertran ultraction öljystä erityisesti suositellun uuden sukupolven CVT vaihteistojen käyttöön.
  • Voiteluainetta on myös parannettu vaihteiston kulumista ja korroosiota vastaan, voiteluaineen kestävyyttä ja kykyä vapauttaa öljyyn sekoittunut ilma sekä lisääntynyt vaahtoamisenesto-kapasiteetti hydraulisissa voimansiirroissa.

 

Luokitukset

  • MAT 3540