Urania moottoriöljyt

urania-5l-mockup-daily (1)

Daily

Petronas Urania Daily on täyssynteettinen moottoriöljy pitkälle kehitettyine polttoainesäästöominaisuuksineen, kehitetty yhteistyössä Ivecon kanssa kevyille Daily-kuorma-autoille, joissa on uuden sukupolven common rail -moottori.

urania-5l-mockup-daily-tek (1)

Daily Tek

Petronas urania Daily Tek 0W30 on täyssynteettinen moottoriöljy joka on suunniteltu erityisesti IVECO Daily common rail moottoreille. 0W30 SAE luokituksensa ansiosta se vähentää polttoaineen kulutusta tehden ajosta taloudellisempaa.

urania-5l-mockup-daily-ls (1)

Daily LS

Petronas Urania Daily LS 5W30 on täyssynteettinen moottoriöljy joka on kehitetty yhteistyössä IVECOn ja FPT:n kanssa tuomaan korkeaa suorituskykyä ja suojaa moottorille. Daily LS sopii Euro 5 ja Euro V Iveco Daily  moottoreihin jotka on varusteltu hiukkassuodattimella ja muuttuvageometrisellä ahtimella. 

fkAP50FAYbMWalOlv5skc25VsA6RwhBMcldZ5cdo (1)

Ecosynth

Petronas URANIA Ecosynth 10W-40 on täyssynteettinen moottoriöljy polttoainetaloudellisilla ominaisuuksilla, kehitetty kuorma-autojen ja linja-autojen CNG-moottoreille.

urania-5l-mockup-fe-ls (1)

FE LS

Petronas Urania FE LS 5W-30 on täyssynteettinen voiteluaine kehitetty IVECOn ja FPT:n kanssa erityisesti Euro V ja Euro VI -moottoreille, jotka ovat varustettuna HI-eSCR järjestelmällä, common rail -polttoaineen ruiskutuksella, hiukkaussuodattimella ja muuttuvasiipisellä turboahtimella. Sen alhainen SAPS koostumus takaa hiukkassuodattimen erinomaisen suojan palamisjäännöksiä vastaan. Hyvät polttoainetaloudelliset ominaisuudet.

urania-5l-mockup-next (1) (1)

Next

Petronas Urania Next 0W-20 on täysin synteettinen moottoriöljy kehitetty IVECON ja FPT:n kanssa IVECO Stralis kuorma-autoille joissa on Euro VI Cursor moottorit. Öljyssä äärimmäisen hyvät polttoainetaloudelliset ominaisuudet ja alhainen SAPS koostumus.

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista