<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ambra voimansiirtoöljyt

ambra-5l-mockup-mastertran-ultraction (1)

Mastertran Ultraction

Mastertran ultraction on monitoiminen voiteluaine joka on kehitetty NEW HOLLAND maatalous- ja rakennuskoneiden vaihteistoille, hydrailijärjestelmille ja märkäjarruille. Mastertran ultraction öljyn tekee ainutlaatuiseksi sen sisältämät lisäaineet jotka on valmistettu yksinomaan kyseisen öljyn seokselle eikä niitä voida jäljentää muissa voiteluaineissa. Lisäaineet ovat osoittautuneet korvaamattomiksi mekaanisten ja hydraulisten järjestelmien suojaavana aineena. Mastertran ultraction on täyttänyt lukuisat tiukat penkki- ja kenttätestit ja on virallisesti CNH:n hyväksymä ja saanut MAT 3540 luokituksen.

ambra-5l-mockup-multi-f (1)

Multi F

Multi F on monikäyttöinen vaihteistoöljy (U.T.T.O.- Universal Tractor Transmission Oil) traktoreiden vaihteistoihin ja vaihdelaatikoiden hydraulijärjestelmiin, takavaihteistoihin, joissa öljykylpyjarrut, sivualennusvaihteisiin, vetopyörästöihin, tasauspyörästöihin, hydrauliikkajärjestelmiin , käyttöpyöriin, mekaanisiin ja hydrostaattivaihteistoihin. SAE 20W-30 viskositeettiluokitus takaa ympärivuotisen käytön.

ambra-5l-mockup-multi-g (1)-1

Multi G

Multi G on vaihteistoöljy traktoreihin, maatalous- ja maansiirtokoneisiin. Sopii tavallisiin vaihteistoihin, Power-Shift- ja Shuttle-Shift-vaihteistoihin, takavaihteistoihin , joissa märkäjarrut, sivualennusvaihteisiin, vetopyörästöihin, tasauspyörästöihin, hydraulinostimiin, käyttöpyöriin, mekaanisiin ja hydrostaattivaihteistoihin ja ohjaustehostimiin. SAE 10W-30 takaa ympärivuotisen käytön.

ambra-5l-mockup-multi-traction-copia-mod (1)

Multi-Traction

PETRONAS Ambra MULTI-TRACTION on UTTO-monitoimivoiteluaine, joka on kehitetty erityisesti NEW HOLLAND -laitteisiin mukaan lukien viimeisimmät CVT-vaihteistot, hydraulijärjestelmät ja maatalouskoneiden märkäjarrut. Sen sinkitön tekniikka varmistaa huippuluokan suorituskyvyn ja suojaustason joka sukupolven laitteille perinteisistä järjestelmistä CVT-vaihteistoihin. 

GknRyXVJcq2LJIcyrZkNtJ2D7k2DSgO1duzgstQ7 (1)

Universal 10W30

UNIVERSAL 10W-30 on monikäyttö-öljy (STOU) traktoreiden ja maatalouskoneiden diesel- tai turboahdettujen moottoreiden, vaihteistojen, öljykylpyjarrujen ja hydraulijärjestelmien voiteluun. SAE viskositeettiluokitus 10W-30 takaa käytön – 25°C ja + 25°C lämpötilojen välissä.

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista