Tutela CNH Voimansiirtoöljyt

CNHi TUTELA Logo (1)_7

AXF

AFX 80W-90 on voiteluaine suurpaineen (E.P.) ja rajoitetun luiston (L.S.) ominaisuuksilla, kehitetty erityisesti öljykylpyjarruilla ja tasauspyörästön luistonrajoittimilla varustettujen maansiirtokoneiden akseleille. SAE 80W90 viskositeettiluokitus takaa ympärivuotisen käytön.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Hydrodex

Hydrodex on öljy traktoreiden ja maansiirtokoneiden hydraulisille ohjaustehostimille, hydrostaattivaihteistoille, momentinmuuntimille ja hydraulijarrujärjestelmille. SAE 10W viskositeettiluokitus takaa ympärivuotisen käytön.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Hydropower

Hydropower on öljy traktoreiden, maatalouskoneiden ja maansiirtokoneiden hydrostaattivaihteistoille, hydraulijärjestelmille, momentinmuuntimille. SAE 10W viskositeettiluokitus takaa ympärivuotisen käytön

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Hypoide 90

Hypiode 90 on vaihteistoöljy suurpaineominaisuuksilla (E.P.) traktoreiden, maatalous- ja maansiirtokoneiden vaihteistoihin, hypoiditasauspyörästöihin, alennusvaihteisiin ja vaihdelaatikoihin.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Hypoide 90 LS

Hypiode 90 LS on vaihteistoöljy suurpaineominaisuuksilla (E.P.) traktoreiden, maatalous- ja maansiirtokoneiden vaihteistoille, alennusvaihteistoille, normaaleille ja itselukittuville tasauspyörästöille, joissa on luistoa vähentävät järjestelmät. SAE 80W-90 luokitus takaa ympärivuotisen käytön.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Hypoide 140

Hypiode 140 on vaihteistoöljy suurpaineominaisuuksilla (E.P.) traktoreiden, maatalous- ja maansiirtokoneiden vaihteistoihin, hypoiditasauspyörästöihin, alennusvaihteisiin ja vaihdelaatikoihin.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Multi TSM Bio

Yhteistyössä New Holland ja Case IH kanssa suunniteltu synteettipohjainen, biohajoava monikäyttöinen vaihteistoöljy (U.T.T.O) traktoreihin, maatalouskoneisiin ja maansiirtokoneisiin. Sopii tavallisiin vaihteistoihin, CVT, Power-Shift ja Shuttle-Shift vaihteistoihin, takavaihteistoihin märkäjarrulla, sivualennusvaihteisiin, vetopyörästöihin, tasauspyörästöihin, hydraulijärjestelmiin, P.T.U:hun, mekaanisiin ja hydrostaattivaihteistoihin ja ohjaustehostimiin.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Transaxle Fluid 20W40

Transaxle fluid 20W-40 on voiteluaine myös märkäjarruilla varustettujen maansiirtokoneiden vaihteistoille ja akseleille. Tuotetta voidaan käyttää ympäri vuoden vallitsevissa ympäristölämpötiloissa.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Transaxle Fluid 80W140

Transaxle fluid 80W-140 on monitoiminen voiteluaine öljykylpyjarruilla varustettujen maansiirtokoneiden akseleille. SAE 80W-140 viskositeettiluokitus takaa käytön ympäristölämpötiloissa ympäri vuoden.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Transmission LS Axle 75W85

Transmission LS Axle 75W85 on täyssynteettinen matalan viskositeetin öljy taka-akselille. Suositellaan käytettäväksi erityisesti tasauspyörästöihin joissa hiili ja molybdeeni kitkalevyt.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Transmission Transfer Case

Transmission Transfer Case SAE 75W on synteettinen jakovaihteistoöljy nelivedon jakovaihteistolle.  Erinomainen hapettumisen kestävyys ja juoksevuus matalissa lämpötiloissakin. 

CNHi TUTELA Logo (1)_7

TRF SAE 50

Tutela TRF SAE 50 on korkealaatuinen voiteluaine nykyaikaisiin manuaali- ja powershift-vaihteistoihin, märkiin levyjarruihin, hydraulikomponentteihin ja vetopyörästöihin. 

CNHi TUTELA Logo (1)_7

VT Multi Tractor

Multi tractor on öljy erityisesti traktoreiden ja maatalouskoneiden portaattomien vaihteistojen voiteluun. SAE viskositeettiluokitus 10W-40 takaa käytön – 25°C ja + 40°C lämpötilojen välissä.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Axle Oil Additive

Tutela Axle Oil Additive on lisäaine vaihteistoihin, akseleille, hydraulijärjestelmiin ja traktoreiden märkäjarruihin parantamaan öljyjen lämpöominaisuuksia sekä vähentää tehokkaasti jarrujen ja kytkinten ääntelyä.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

G70/LS

G70/LS on kitkakertoimen muuntajalisäaine erityisesti korkean paineen (EP) nesteille tasauspyörästöön.

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista