Jarru- ja jäähdytysnesteet ja rasvat

tutela-18kg-mockup-multipurpose-gr9 (1)

Multipurpose GR 9

GR 9 on yleiskäyttöinen litiumsaippuaan ja kalsiumrasvaan perustuva suurpainerasva traktoreiden, maatalous- ja maansiirtokoneiden pyörän napalaakereihin ja rasvapuristimiin. NLGI 2 luokitus takaa ympärivuotisen käytön.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Multipurpose 251H EP

Multi-purpose grease 251H EP on yleiskäyttöinen litiumsaippuaan ja kalsiumrasvaan perustuva suurpainerasva traktoreiden, maatalous- ja maansiirtokoneiden pyörän napalaakereihin ja rasvapuristimiin. NLGI 2 luokitus takaa ympärivuotisen käytön.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

GR 75 MD

GR 75 MD on monikäyttöinen rasva, joka on käsitelty litiumsaippualla ja molybdeenidisulfidilla. Erityisesti raskaasti kuormitetuille mekaanisille osille tarkoitettu rasva. NLGI 2 luokitus takaa ympärivuotisen käytön.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Hi-Temp Premium

Hi-temp premium on monikäyttöinen litiumkompleksisaippuarasvaan perustuva suurpainerasva. Erityisesti korkeille lämpötiloille alttiina olevien mekaanisten osien rasvaukseen. NLGI 2 luokitus takaa ympärivuotisen käytön.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Actifull OT

Actifull OT CONCENTRATE on NEW HOLLAND maatalous- ja maanrakennuskoneille tarkoitettu jäätymisenestoaine-/jäähdytysainetiiviste. Se suojaa erinomaisesti Tier 4 matalapäästöisiä moottoreita, ja sitä voidaan käyttää erinomaisesti myös muiden moottorityyppien kanssa.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Brake LHM

Korkealuokkainen LHM mineraaliperusöljy erityisesti traktoreiden ja maansiirtokoneiden jarrujen ja kytkimien hydrauliohjaukseen. BRAKE LHM ei ole yhteensopiva synteettisten jarrunesteiden (DOT) kanssa eikä niitä pidä sekoittaa keskenään.

 
Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista