MAXXUM 150 CVX JA PUMA 165 CVX ASIAKASHAASTATTELU

Kauhavalla kävimme keskustelemassa tuoreen aidosti portaattoman Maxxumin sekä tulevan Puman omistajien kanssa.  Katso video ja kuule tuntemukset uusista koneista. 

HubSpot Video

 

Kiinnostuitko? Lähin jälleenmyyjäsi kertoo lisää:

Ota yhteys myyjään

Mallisto

 

Maxxum-mallisto muodostuu kolmesta versiosta: ActiveDrive 4, ActiveDrive 8 ja CVX.  Maxxum ActiveDrive 8 on uusin malli. Tässä mallissa on 24x24 vaihteisto ja 8 powershift- vaihdetta kolmella vahvasti päällekkäin limittyvällä alueella. 

Maxxum ei ole pelkästään kompakti, tehokas ja luotettava, se on myös erittäin upean näköinen. Kun olet hakemassa ketterää yleistraktoria kompaktissa koossa, jatka lukemista ja ihastu Maxxumin monipuolisuuteen, upeaan ulkonäköön, luotettavaan tekniikkaan ja taloudelliseen moottoriin sekä ainutlaatuiseen työergonomiaan.  

Katso alla oleva suomenkielinen Maxxum Active Drive 8 esittelyvideo.

 

HubSpot Video

Maxxum esittelyvideo

Katso alla oleva suomenkielinen Case IH Maxxum 150 DL  ActiveDrive 4 esittelyvideo. Kärkitarjouksessa oleva Maxxum 125 DL on varusteltu samalla monipuolisella deluxe varustepaketilla.

HubSpot Video

 

Ohjaamo

Traktorinkuljettajan toimisto on usein pellolla, joten siellä tarvitaan mukava ja hiljainen paikka, jossa voit keskittyä koneen hallintaan. Juuri sellainen on tarjolla uuden Maxxumin ohjaamossa.

Maxxumin ohjaamo on viihtyisä. Siinä on käytetty laadukkaita materiaaleja, ja hallintalaitteet ovat vaivattomasti käytettävissä. Voit valita omasi korkealaatuisista kangas- tai nahkaistumista, jotka antavat kuljettajalleen erinomaisen ajomukavuuden.

Vakiovarusteena on matalataajuusjousitettu ilmaistuin, ja lisäksi valittavana on Dual Motion -istuin kankaisena tai nahkaisena ja huippuna ilmastoitu Maximo Evolution -istuin punaisella nahalla verhoiltuna. Myöskään matkustajan ei tarvitse tinkiä mukavuudesta, sillä apuistuin on muhkeasti pehmustettu ja siinä on turvavyö. Maximo Evolution -istuin tarjoaa äärimmäisyyteen asti vietyä ylellisyyttä ja tyyliä. Siinä on täysautomaattinen painonsäätö, aktiivijousitus, lämmitys ja erillisellä tuulettimella toteutettu ilmastointi, joka viilentää ja poistaa ylimääräistä kosteutta.

MC- ja CVX-malleissa A-pilariin sijoitettu päämittaristo kertoo traktorin tärkeimmät tiedot yhdellä vilkaisulla. Lisävarusteena saatava AFS™ Pro 700 -monitori antaa yhdellä silmäyksellä kaiken tarvittavan tiedon traktorin toiminnoista. Kosketusnäyttöä on helppo käyttää, ja voit nopeasti muuttaa työkoneittesi määrityksiä ja asetuksia. Voit myös muokata näytön välittämiä tietoja juuri oman tarpeesi mukaan.

Multicontroller tarjoaa käyttäjäystävällisen työympäristön, johon kuljettaja kotiutuu päivän aikana. Multicontroller-käsinoja, ICP-hallintapaneeli ja AFS Pro 700™ -kosketusnäyttö kokoavat traktorin tärkeimmät toiminnot käden ulottuville. Näitä ovat nopeuden valinta, suunnanvaihto, automaattiohjaus, päisteautomatiikka, hydrauliikan venttiilien hallinta, nostolaitteet ja VOA-kytkentä

Hyvä näkyvyys, suuri ikkunapinta-ala, loistava työergonomia ja hiljainen ohjaamo, ovat Case IH:lle tyypillisiä ominaisuuksia.

Maxxum ActiveDrive 8 ja CVX:ssä hallintalaitteet on sijoitettu työergonomiseen käsinojaan. Käsinojasta löytyy mm. hydrauliikan hallintavivut, ICP- hallintapaneeli, nostolaitteiden hallinta sekä Multicontroller kahva. Multicontroller kahvasta onnistuu mm. vaihteiden vaihto, takanostolaitteiden ja päisteautomaatikan käyttö sekä suunnnavaihto. ActivceDrive 8 mallissa kahva toimii käsikaasuna ja CVX:ssä ajokahvana.  
Maxxum ActiveDrive 4 mallissa hallintalaitteet on hieman pelkistetymmät, mutta Case IH:lle tyypillinen työergonomia on säilytetty. Nostolaitteiden hallinta onnistuu käsinojasta kun esimerkiksi moottorin vakiokierrosautomatiikan hallintavivut on ohjaamon reunustalla. 

Moottori

Maxxumin moottori on suunnittelu tuottamaan runsaasti voimaa ja optimoimaan polttoaineenkulutus. Moottori hyödyntää Hi-eSCR-teknologiaa, jolla saavutetaan Stage V -päästövaatimus ilman hiukkassuodatinta ja pakokaasujen takaisinkierrätystä.

Pakokaasujen jälkikäsittely tehdään kokonaan moottorin ulkopuolella, eikä hyötysuhteesta ole tarvinnut tinkiä kierrätyksen väistämättä aiheuttaman lämpenemisen takia.

Maxxumien moottorit toimittaa FPT Industrial, jolla on jo vuosikausien vankka kokemus SCR-teknologiasta. Malliston kaikki versiot ovat 4-sylinterisiä lukuun ottamatta Maxxum 150 -mallia, joka on 6-sylinterinen. Lisätehon avulla saadaan mm. kuljetusajossa merkittävästi lisää voimaa käyttöön tilanteen niin vaatiessa.

Maxxum CVX -mallit hyödyntävät automaattista tuottavuuden hallintajärjestelmää (APM). Se auttaa pienentämään polttoaineen kulutusta tarkkailemalla jatkuvasti moottorin käyntinopeutta ja työhön tarvittavaa tehoa. Portaaton vaihteisto pystyy saavuttamaan suurimman ajonopeuden huomattavasti tavallista alemmilla moottorin kierroksilla. Lopputuloksena on paras mahdollinen tasapaino polttoaineenkulutuksen ja tehon tarpeen välillä.

FPT:n moottorit täyttävät lainsäädännön ympäristövaatimukset pelkän urean avulla. Tämän ansiosta moottori on kompaktin kokoinen ja näkyvyys ohjaamosta koneen eteen erittäin hyvä.

FPT:llä on pitkä kokemus raskasliikenteen moottorien valmistajana. Ympäristövaatimukset raskasliikenteessä on traktoreita selvästi tiukemmat. Nykypäivän ympäristölainsäädännön noudattimen heittää haasteen moottorien suorituskyvylle, mihin FPT on pystynyt ja pystyy tulevaisuudessakin parhaiten vastaamaan.

Vaihteisto

Kaasuvipuun sijoitetuilla sähkönapeilla hallittava 16x16 Powershift -vaihteisto on osoittanut luotettavuutensa, ja se mahdollistaa vaihteen valinnan helposti työn vaatimusten mukaan. Valitsemalla vakiomallin Deluxe-version ei varustetasosta tarvitse tinkiä tippaakaan.

Deluxe-mallien pelto- ja maantieautomatiikat optimoivat vaihteiden valinnan siten, että vaihteisto ottaa automaattisesti huomioon kuormituksen vaihtelun. Raskaassa vedossa vaihteisto reagoi nopeammin, ja kevyessä työssä taas vaihtaminen sujuu hiukan hitaammin ja pehmeämmin, mikä lisää mukavuutta ja tuottavuutta.

Maxxum Multicontroller tarjoaa traktorimaailman ylivoimaisesti parhaan käyttöliittymän. Käsinojan ICP™ -hallintapaneelin ja integroidun Multicontroller-ohjaimen ansiosta kaikki traktorin keskeisimmät toiminnot ovat helposti käden ulottuvilla. Ohjain sisältää vaihteenvaihdot, suunnanvaihtajan, käsikaasun, päisteautomatiikan, hydrauliikan ulkopuolisten venttiilien hallinnan virtauksensäätöineen ja ajastuksineen sekä etu- ja takanostolaitteiden hallinnan.

Maxxum CVX -traktorit on varustettu portaattomalla voimansiirrolla, jonka DKT-suorakytkentätekniikka mahdollistaa tasaisen ajon ja tarjoaa parhaan hyötysuhteen ja tehon. Suorakytkentätekniikka mahdollistaa tasaiset vaihdot ilman vetokatkoja. 50 km/h nopeus saavutetaan jo moottorin kierroksilla 1700 r/min. Ihanteellinen tasapaino polttoaineenkulutuksen ja tehon välillä saadaan hallitsemalla moottoria, voimansiirtoa ja voimanottoa automatiikan avulla.

Aktiivipysäytystoiminto (Active Stop) pitää traktorin kuormineen paikallaan myös jyrkässä mäessä ja mahdollistaa liikkeelle lähtemisen vaivattomasti ilman kytkimen tai jarrujen käyttöä.

Suurimpana uutuunena vuosikymmeneen tuli aivan upea ActiveDrive 8 vaihteisto. Tässä vaihteistossa yhdistyy taloudellisuus, kestävyys, ajettavuus ja monipuolisuus. 

HubSpot Video
Monipuoliset vaihteistovaihtoehdot mahdollistavat Maxxumin sopivuuden kaikkiin käyttötarkoituksiin. On kyseessä sitten raskas vetotyö, tarkkuutta vaativa etukuormaustyö, ketteryyttä vaativa kiinteistötyö tai vauhtia vaativa siirtoajo, on Maxxum markkinoiden paras valinta.
caseih_traktori_maxxum_1980-(24)

ActiveDrive 4

ActiveDrive 4 on 4 pykälinen 16x16 Powershift vaihteisto. Vaihteisto nimi on vaihtunut ActiveDrive 4:ksi, mutta markkinoilla se on ollut hyvin pitkään saavuttaen maineen luotettavana, edullisena ja helppokäyttöisenä vaihteistona. 

Vaihteiden vaihto onnistuu ilman kytkintä powershift ryhmän sisällä (4 vaihdetta) ja kytkinnappia painamalla ryhmien 1-2 ja 3-4 välillä. Suunnanvaihto on aina sähköhydraulinen. Deluxe- verisoissa vaihteiden vaihto voidaan antaa vaihteistoautomatiikan huoleksi. 

ActiveDrive 8

ActiveDrive 8 on uusi kesällä 2018 myyntiin tullut kolmepykälinen 24x24 vaihteisto. Uudessa vaihteistossa on 8 Powershift-vaihdetta kolmella vahvasti päällekkäin limittyvällä alueella. Vahvan limityksen ansiosta traktori tarjoaa maksimitehot ja väännöt monipuolisesti erittäin laajoilla nopeusalueilla. Kaksoiskytkimen ansiosta vaihteiden vaihto käy sujuvasti ja vaihteistoautomatiikan ollessa käytössä, voi kuski vapauttaa itsensä vaihteiden vaihdosta ja nauttia erittäin sujuvasta kyydistä.

Ainutlaatuinen ominaisuus uudessa vaihteistossa on aktiivikytkin. Aktiivikytkimen ansiosta vauhtia on mahdollista hidastaa vain jarrua painamalla samalla kun traktorissa koko ajan veto päällä. Traktori on myös mahdollista pysäyttää pelkkää jarrua painamalla.

caseih_traktori_maxxum_1980-(22)
caseih_traktori_maxxum_1980-(21)

CVX - aidosti portaaton

Case IH on yksi portaattomien vaihteistojen kehittämisen pieneereistä. Pitkät perinteet ja kehitystyö aidosti näkyy ja tuntuu. Vaihteisto on tehokas, hiljainen, sujuva ja käyttäjäystävällinen. 

Kyynärnojassa sijaitseva Multicontroler kahva toimii ajokahvana. Kun kuski haluaa lähteä liikkeelle, hän vain yksinkertaisesti työntää ajokahvaa eteenpäin. Kun vauhtia halutaan hidastaa, kuski vetää ajokahvaa taaksepäin. Loppuun asti taakse vedettynä traktori moottorijarruttaa ja aktiivisen pysätystoiminnon ansiosta pysähdyttyään traktori myös pysyy paikoillaan. Tämä on hieno ominaisuus esimerkiksi siirtoajoa tehdessä ja risteykseen pysähdyttäessä. 

CVX vaihteistossa on kolme nopeusmuistipaikkaa, joita hallitaan portaattomasti ajokahvassa olevan rullan avulla. Kuljettaja voi asettaa halutun nopeuden, työntää ajokahvan ihan eteen ja traktori etenee haluttua nopeutta. 

Hydrauliikka

Deluxe-malleissa hydrauliikan ytimessä on tehokas kuormantunteva mäntäpumppu, jonka maksimituotto on 121 l/min. Nostolaitteen suurin nostovoima on 7864 kg, joten Maxxum-traktoreissa voidaan käyttää painavimpiakin työkoneita. Hydrauliikan ja nostolaitteen hallintalaitteet ovat helppokäyttöisiä, ja yksin työkoneita kytkevät osaavat arvostaa esimerkiksi ohjaamon ulkopuolelle lokasuojaan sijoitettuja nostolaitteen ja voimanoton käyttökytkimiä.

Kaikki Maxxum-traktorit on varustettu sähköisellä nostolaitteen hallinnalla, joka säätää nostolaitteen korkeutta automaattisesti vetovastuksen mukaan. Nostolaitteen heilahduksenvaimennus vaimentaa nostolaitteisiin kytkettyjen työkoneiden aiheuttamaa nyökkimistä. Saatavana enimmillään neljä taakse ja kolme keskelle sijoitettua ulkopuolisen hydrauliikan sähköistä venttiiliä.

 

 MC- ja CVX-malleissa hydrauliikan sähköinen Joystick-ohjaus on omimmillaan etukuormaimen kanssa. Virtausnopeus ja -aika voidaan asettaa kullekin ulkopuolisen hydrauliikan sähköohjatulle venttiilille erikseen oikealla puolella olevan Multicontroller kyynärnojan tai AFS-monitorin kautta.

Maxxum-traktorit ovat täynnä ominaisuuksia, jotka parantavat käsiteltävyyttä ja suorituskykyä etukuormain kanssa. Kuormain ja traktori ovat yhdessä tehokas kokonaisuus, joka parantaa työtehoa ja tarjoaa tinkimätöntä suorituskykyä ja laatua.

Näkyvyys on erinomainen joka suuntaan, koska Maxxum -traktorit on varustettu kattoikkunalla. Kuormain ei haittaa traktorin muuta käyttöä mitenkään, sillä sovitusosat, letkutus ja hallintalaitteet on harkittu huolellisesti jo traktorin suunnitteluvaiheessa. MC ja CVX-mallien hydrauliikan sähköventtiilien Joystick on sijoitettu mukavasti kyynärnojaan, josta kuormainta on kevyt ja tarkka käyttää

Kun traktoriin on otettu sähköinen hydrauliikka, on hallintavivut kyynärnojassa. Joystickillä voidaan hallita erikseen sekä keski- että takaventtiileitä. Lisävarusteena on saatavilla joysticki, millä onnistuu myös vaihteiden vaihto. 
Kun traktorissa on mekaaninen hydrauliikka, on hallintavivut ohjaamon reunalla. Hydraulivipujen käyttö on helppoa ja Case IH:lle tyypillinen hyvä työergonomia on onnistuttu hienosti säilyttämään. 
Hydrauliikkaa käytettäessä ja eteenpäin liikuttaessa, kytkeytyy moottorin lisäteho-ominaisuus päälle. Tämän ansiosta moottori pystyy tarjoamaan jopa noin 20hv lisäätehoa traktorin voimalinjaan. 

Voimanotto

Maxxum-traktorien voimanotto on suunniteltu maksimoimaan tehokkuus, taloudellisuus ja monikäyttöisyys. Takavoimanotossa on monipuoliset vaihtoehdot nopeuksilla 540, 540E ja 1000 r/min. Lisävarusteena voidaan Maxxum CVX -traktorin tilata myös voimanoton nopeuksilla  540E/1000/1000E. Taloudellinen 540E-voimanotto pienentää kulutusta, koska se toimii moottorinkäyntinopeudella 1 546 r/min, joka on 20 % normaalia 540-voimanoton käyntinopeutta alhaisempi.

Voimanoton pehmeä käynnistys lisää voimanoton vääntömomenttia vähitellen, mikä pehmentää voimanoton käynnistymistä ja suojaa sekä koneita että työkoneiden nivelakseleita.

Kun traktori varustetaan etunostolaitteella ja -voimanotolla, työteho voidaan kaksinkertaistaa käyttämällä etu- ja takanostolaitteissa sopivia työkoneyhdistelmiä. Mikään työ ei ole liian vaativa Maxxum -traktorille, kun se on varustettu 1000 kierroksen voimanotolla ja täysin integroidulla etunostolaitteella. Mahdollisuutta voidaan hyödyntää esimerkiksi eteen ja taakse kytketyillä niittokoneilla, jolloin työaika puolittuu.

Tehokas voimanotto täydentää Maxxumin tuoden ainutlaatuista monipuolisuutta, joustavuutta ja työn tehokkuutta.
Voimanoton ollessa käytössä, on käytettävissä myös moottorin lisäteho-ominaisuus. Tämä lisää moottorin antamaa tehoa jopa noin 20 hv. 

Automaattiohjaus

Automaattiohjaus on eniten työn tehokkuutta parantava lisävaruste, joka nykyajan traktoriin on saatavilla. Paraskin kuski ajaa noin 10 % päällekkäin tai hänelle jää välipaikkoja. Käytännössä siis 10 % on täysin hukkaan heitettyä työtä ja resurssien tuhlaamista. Karkeasti voidaan sanoa, että automaattiohjauksella koneketjusta saadaan 100 % hyödynnettyä. Sen ansiosta esimerkiksi olemassa olevaa koneketjua voidaan pitää pykälää pienempänä suhteessa koneketjuun, jossa automaattiohjaus ei ole käytössä.

Lataa automaattiohjauksen kannattavuuslaskuri

Automaattiohjaus+automaattinen päistekäännös

Automaattiohjaukseen on saatavilla automaattinen päistekäännös (katso alla oleva video) erittäin edullisesti. Automaattinen päistekäännös entisestään lisää ajomukavuutta, vähentää peltomaan tallautumista ja tekee päisteestä juuri semmoisen kuin kuljettaja haluaa. Traktori voidaan laittaa kulkemaan  joka toista ajolinjaa pitkin jolloin päistekäännöksestä saadaan hieman loivempi. Loivempi päistekäännös on hellävaraisempi peltomaalle ja mukavampi kuljettajalle. 

Automaattiohjaus+automaattinen päistekäännös+päisteautomatiikka

Parhaan työtehon, työmukavuuden ja resurssien maksimaalisen hyödyntämisen saa kun yhdistetään automaattiohjaus, automaattinen päistekäännös ja päisteautomatiikka. Päisteautomatiikan avulla päisteessä toistuvat toiminnot (ajonopeuden säätö, ulosoton pysäytys, nostolaitteiden nosto, hydrauliikan toiminnot yms.) voidaan ohjelmoida tapahtumaan automaattisesti päisteeseen tultaessa. Voidaankin sanoa, että kun tämä voittajan yhdistelmä on käytössä, ei kuljettajan tarvitse huolehtia traktorin ajamisesta kuin työn alussa ja lopussa.  

Kuinka tarkka automaattiohjaus on?

Automaattiohjauksen tarkkuus vaihtelee käytössä olevan tarkkuussignaalin mukaan. Tarjolla on kaksi tarkkuussignaalia: Egnos, jonka tarkkuus suomessa on 20-30 cm ja RTK, jonka tarkkuus on 2-4 cm. Egnos-tarkkuussignaalin käyttö on ilmaista, kun taas RTK:n käytöstä on maksettava käyttömaksua verkon omistajalle. Vahva suositus on, että esim. kylvössä, lietteen levityksessä ja niitossa käytettäisiin RTK tarkkuutta, kun esimerkiksi äestyksessä, kevytmuokkauksessa ja kasvinsuojelussa voidaan pärjätä Egnos-tarkkuudella.

RTK on täysin jälkivarusteltavissa, mikä antaa päätöksenteolle hieman joustavuutta. Traktorimyyjän kanssa kannattaa keskustella, kumpi tarkkuussignaaleista sopii paremmin käyttäjän tarpeisiin. 

Katso video automaattisesta päistekäännöksestä. 

HubSpot Video

 

Vapautetaan kuljettaja traktorin ajamisesta ja annetaan hänen keskittyä tehtävään työhön. Automaattiohjauksella työteho paranee, resurssien käyttö tehostuu, työhyvinvointi lisääntyy ja pellot näyttää erittäin hienolta. 

background

Tekniset tiedot AD4

background

Tekniset tiedot AD8

background

Tekniset tiedot CVX

background

Esitteet

background

Etsi lähin jälleenmyyjä

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista