RB545 paalain

Etenkin suomenkaltaisiin olosuhteisiin suunniteltu luotettava, taloudellinen ja tehokas paalain

Urakkatyömaan luotettava kumppani

Case IH:n uudella RB545 paalainkäärimellä syntyy erittäin tiiviitä paaleja ja valmista jo kerta-ajolla. Paalainkäärin on suunniteltu suomenkaltaisiin olosuhteisiin, missä kausi on lyhyt ja intensiivinen. Työ RB545 paaimella käy tehokkaasti niin omalla tilalla kuin myös isommilakin urakoilla. Järeästä rakentesta ja koneen kestävyydestä ovat esimerkkeinä paalikammion telojen liukulaakerit sekä vahvistetut telat ja käyttöketjut. Isot renkaat 560/45R22.5 koneen vahva rakenne mahdollistavat työskentelyn myös erityisen haastavissa olosuhteissa.

 

Case IH:lle tyypillinen helppo koneen käytettävyys näkyy myös RB545 paalaimessa. Mahdollisten tukkeutumien selvittäminen on avattavan pohjaluukun ansiosta sujuvaa, ja paalaimen hallinta isolta AFS700-värinäytöltä onnistuu helposti. 

 

Noukkimessa on kaksoispiikit sijoitettuna viidelle akselille, joten noukin hoitaa vaativissakin oloissa varmasti pellon puhtaaksi. Noukkimelta rehu kulkee roottorisilppurille, joka on halkaisijaltaan 470 mm. Roottorin ohitettuaan rehumassa kulkee 20 silppurinterän läpi.

 

RB545 on traktorille kevyt vetää ja vakiovarusteena tulevan telapyörästön ansiosta maahan kohdistuva pintapaine on varsin alhainen. Paalikammion 18 telan laakerointi hoidetaan todella kestävillä liukulaakereilla. Koneen huoltamista huimasti helpottaa vakiona tuleva keskusvoitelujärjestelmä. 

Nopea, luotettava ja tiivis käärintä täydentää RB545 paalaimen paalaustuloksen. 

varustus

Case IH RB 545 paalain/käärin on suunniteltu nimenomaan suomenkaltaisiin olosuhteisiin, minkä myötä se on erittäin luotettava kumppani isoillakin nurmiurakoilla. 

• Uusi tehokas noukin viidellä piikkiakselilla
• Alas laskettava roottorin pohja
• Roottorin ylikuormakytkin
• Uudelleen muotoillut telarullat
• Uudet HD -ketjut telojen voimansiirrolle
• AFS 700 -kosketusvärinäyttö vakiona
• Kamerasarja vakiona
• Ohjautuvat noukkimen kannatuspyörät
• Isot renkaat 560/45 R22.5

 

Suuri telapyörästö kohtelee peltomaata hellästi ja mahdollistaa työskentelyn vaikemmissakin olosuhteissa
background

Etsi lähin jälleenmyyjä

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista