Ajankohtaista

Case IH Maxxum 145 MC valittu Vuoden Traktoriksi ja palkittu vuoden parhaasta designista 2019

Case IH -myynti

Italiassa EIMA-maatalouskonemessuilla Case IH Maxxum 145 MC on valittu Vuoden Traktoriksi ja palkittu vuoden parhaasta designista 2019.

Tuomaristo arvosti Maxxumin hienoa kompaktin koon, tehon ja vaihteiston monipuolisuuden sujuvaa yhdistelmää. Tuomaristo arvioi tällä tasapainoisella yhdelmällä olevan suurta merkitystä nykypäivänä, kun koneita käytetään monipuolisissa työtehtävissä.

maxxum-trakctor-of-the-year-1b

Maxxum 145 ActiveDrive 8 julkaistiin viime keväänä yhdessä kolmen muun pienemmän mallin kanssa. Maxxumin 4-sylinterinen mallisto käsittää maksimiteholtaan 125-155 hv malliston. Maxxumin 145 (maksimiteho 155 hv) kohokohdat, uusi upea ActiveDrive 8 3x8 -vaihteisto ja ergonominen käsinoja, vakuuttivat tuomariston. Tuomaristo koostuu maatalouskonelehtien toimittajista ympäri Eurooppaa. Maxxum-mallisto on kaiken kaikkiaan saatavilla kolmella vaihteistolla: ActiveDrive 8 sekä lisäksi 4x4 semipowershift ja CVX aidosti portaaton vaihteisto.

Yksinkertaisesti paras voittoputki jatkuu

Maxxumin uusi upea ulkonäkö on herättänyt ihailua viime syksystä lähtien, kun se Agritechnicassa esiteltiin ensimmäisen kerran. Viime syksynä Saksan Agritechnica-näyttelyissä Maxxum ActiveDrive 8 voitti Vuoden Traktori -palkinnon. Nyt Maxxumin voittokulku jatkuu ja Italian EIMA-näyttelyssä voitetut palkinnot on luonnollinen jatko traktorille, joka on kokoluokkansa paras tekniikaltaan, suorituskyvyltään sekä ulkonäöltään.

maxxum-trakctor-of-the-year-1a

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.