<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Siloking SelfLine

Itsekulkeva ja -kuormaava apesekoitin

Miksi itsekulkeva?

Aika, tarkkuus, polttoaineen kulutus ja mukavuus

Nykypäivän apeteknologia keskittyy muutamaan tärkeään tekijään tehokkuutta nostettaessa: tarvittavaan aikaan ja polttoaineen määrään sekä rehun käyttö. Apesekoitusta tehdessä itsekulkeva voi säästää 50% ajassa verrattuna hinattavaan apevaunuun, jota kuormataan erillisellä kuormaajalla. Polttoainesäästöt per apetonni voivat olla myös merkittäviä. 

Yli 2000 myydyn koneen kokemus vahvistaa kustannussäästöt

Olderburg Chamber of Agriculture-organisaation tekemä testi vahvistaa: täyttö, sekoitus, kuljetus ja tyhjennys ovat huomattavasti nopeampia tehtynä itsekulkevalla apesekoittimella. Ulkoisesti lastattavaan vaunuun nähden itsekulkevalla saavutetaan myös parempi polttoainetalous - jopa 25% per apetonni.

Tarkkuutta parasta suorituskykyä varten

Saxonin ruokinta-asiantuntijan Dr. Steinhöfelin mukaan raaka-aine hävikit ovat noin 5% säilörehulla, 10% tiivisteessä, 25% mineraaleissa ja 15% erikoisrehuissa. ''Nämä toleranssit maksavat yksistään 1,5snt / kg tai 135€ per lehmä per vuosi. Koska vaihtelut ovat usein suurempia, kuormauksessa hävitään selvästi rahaa.'' Uusilla itsekulkevilla laskettuja seoksia voidaan noudattaa äärimmäisen tarkasti ja näitä hävikkejä voidaan pienentää merkittävästi, joka vaikuttaa rehun raaka-aine kustannuksiin  ja auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn tarkoilla seoksilla.

Paremmat seokset, vähemmän hävikkiä

Itsekulkeva apesekoitin hyödyttää myös rehua, monessakin mielessä. Tarkka lastaus ja sekoitus takaa tasaisemmat ja tarkemmat seokset. Siististi leikattu rehun reuna siilossa vähentää lämpenemisriskiä ja rehuhävikkiä - mainitsemattakaan vähentynyttä työmäärää.

Yli 2000 itsekulkevaa toimitettuna

Selfline mallisto

Tilavuus: 12 - 16 m³

Turbo ruuveja: 1 - 2 kpl

Max. lastauskorkeus 3,8 m

Moottorin teho: 143 - 218 hv

Tilavuus: 15 - 22 m³

Turbo ruuveja: 1 - 2 kpl

Max. lastauskorkeus: 5 m

Moottorin teho: 175 - 218 hv

Tilavuus: 19 - 27 m³

Turbo ruuveja: 2 kpl

Max. lastauskorkeus : 5,3 m

Moottorin teho: 218 hv

 

 

Tilavuus: 25 - 32 m³

Turbo ruuveja: 2 - 3 kpl

Max. lastauskorkeus: 5,5 m

Moottorin teho: 286 hv

Selfline ominaisuudet

Sekoitus

Suuri turbo ruuvi yhdistettynä hitaaseen pyörimisnopeuteen takaa hellän käsittelyn rehun rakenteelle. Turbo ruuvin pyörimistä voidaan kuvata pehmeäksi, mutta se liikuttaa suurta määrää rehua jokaisella pyörähdyksellä. Turbo ruuvin koko on on täydellisessä suhteessa säiliön kokoon ja muotoon ja ruuvi on aina yhtä kaukana säiliön seinämästä, jolloin raaka-aineet prosessoidaan tehokkaasti ja sekoitetaan hellästi. Tämän ansiosta saavutetaan tarkat seokset ja pienentynyt tehovaatimus. Purkuluukkujen ja säiliön sisennyksien reunat on vahvistettu SILONOXlla vakiona (säiliön seinämä, pohja ja turbo ruuvi lisävarusteena).

SILOKING_SelfLine_4.0_Premium_2215_19_SHL_Schnittbild_Turbo_Schnecken

 

SILOKING_SelfLine_4.0_Fraesarm_Fraese_Schneidmesser

 

Lastaus

Siloking SelfLine kaksi metriä leveä lastauspää on varustettu 42:lla tungstein päällysteisellä veitsellä - juuri oikea määrä, jotta lastaus on tehokasta säilyttäen rehun rakenteen. Lastauskanava on SelfLinessä lähes symmetrisesti keskellä konetta. Tämä varmistaa nopean rehun kuljetuksen ilman takaisinkuohunnan vaaraa. Kanava on 700mm leveä ja takaa nopean ja tasaisen kuljetuksen.

Alusta

Siloking SelfLinen innovatiivinen 3-pisterunko tekee koneesta todella ketterän ja nopean. Vahva putkipalkkirunko estää vääntymistä ja takaa pitkän käyttöiän sekä todella tarkan punnituksen. Kapeilla ruokintapöydillä rehua voidaan purkaa yhtäaikaa molemmalta puolelta ilman takapyörän tallaamista.

SILOKING_SelfLine_4.0_Compact_1612_13_SHL_Wendigkeit_Wenderadius

 

SILOKING_Volvo_Motor_AD5D8_2

 

Voimansiirto

Siloking SelfLine on varustettu Volvon 4-sylinterisellä D5 (Compact ja Premium) tai Volvon 6-sylinterisellä D8 (System 500+ ja 1000+) moottorilla. Korkean väännön Volvo moottori ei ole vain tehokas - sen erittäin pitkä 1000 tunnin huoltoväli tekee siitä myös taloudellisen.

SelfLinen hydrauliikkajärjestelmä on vain yksi tehokas osa itsekulkevaa konetta, jolla on yksi tavoite: saavuttaa paras mahdollinen tuottavuus ja tehokkuus. Maailman markkinajohtajan Boschin hydrauliikka ja pumput varmistavat tämän tavoitteen saavuttamisen.

Ohjaamo ja hallinta

Tilava ohjaamo varmistaa kuljettajan mukavuuden, hyvän ergonomian ja turvallisuuden. Hyvä ajo- ja toimintamukavuus ei ainoastaan tee työstä miellyttävämpää kuljettajalle vaan myös tehokkaampaa. Työskentely Siloking Selflinellä on ilo sen tilavuuden, hyvän näkyvyyden ja helpon käytettävyyden ansiosta.

 
 
Lue lisää (PDF, ENG)

SILOKING SelfLine 40 Kabine_09

 

Video System 500+

 

Löydä lähin jälleenmyyjä

background

Tekniset tiedot Compact

background

Tekniset tiedot Premium

background

Tekniset tiedot 500+

background

Tekniset tiedot 1000+

KYSY LISÄTIETOJA

Täyttämällä lomakkeen saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.