<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Siloking eTruck

Ajettava 100% sähköinen apesekoitin

100% sähköinen voimansiirto ajoon ja sekoitukseen

Siloking eTruck on täysin sähkökäyttöinen ajettava apesekoitin. Sillä voidaan siis korvata hinattava apevaunu ja sitä pyörittävä traktori. eTruck on ideaalinen tiloille, joilla löytyy kuormauskalusto valmiina  ja jotka tarvitsevat mataliin ja kapeisiin navetoihin sopivan sekoittimen.

Sähköjärjestelmä tulee Jungheinrich:ltä, joka on suurimpia toimijoita sähkökäyttöisten trukkien valmistajana ja he valmistavat yli 100 000 ajoneuvoa vuodessa. Heiltä saamme sähkökäyttöisten ajoneuvojen kokemusta, tietotaitoa, laatua ja pitkäikäisyyttä. 

eTruck käyttää lyijyakustoa. Lyijyakut ovat hyvä kompromissi kapasiteetin, painon ja tehon välillä. Ne kestävät myös hyvin pakkasta. Yksi akuston latauskerta riittää kolmeen sekoitukseen ja akuston käyttöikä on noin 1600 lataussykliä. Akuston paino on kokonaan etuakselilla, jolloin vetävillä pyörillä on aina paras mahdollinen pito.
 
eTruck käyttää 18kW moottoria ajamiseen ja 15kW moottoria sekoitukseen. Ruuvin nopeuksia on kolme, 17, 33 ja 50 rpm. Akuston lataus tehdään tavallisen voimavirtapistokkeen kautta ja laturi tulee koneen mukana. 
eTruck

 

Kuva2

 

eTruck:n runko perustuu samaan konseptiin kuin Siloking itsekulkevien runko. Putkipalkeista tehdyn kolmipiste-rungon ansiosta runko ei kierry, on pitkäikäinen ja varmistaa tarkan säiliön punnituksen. 45° kääntyvät takapyörät tekevät koneesta todella ketterän.
 
Koneen voimansiirto on yksinkertainen. Ruuvia pyörittävä sähkömoottori on kytketty suoraan vaihdelaatikkoon ja ajoa varten sähkömoottori on kytketty suoraan vetoakseliin.
 
eTruck on helppohuoltoinen ja vaatii vain hydrauliikan-, planettavaihteiston- ja vetävän akselin öljynvaihdon 1000h/1 vuoden välein. 

eTruck:ssa on panostettu hytin suunnitteluun, koska ruokinta täytyy suorittaa 365 päivää vuodessa. Hytistä on hyvä näkyvyys joka puolelle. Koneessa on käyttäjäystävällinen monitoimikäsinoja ja Siloking Data koneen vaa'an seuraamiseen, toimintojen käyttöön ja tarkkailuun. Myös peruutuskamera ja lämmitetyt taustapeilit ovat vakiona.

Vaunun data siirtyy langattomasti ja näin punnitusta voidaan seurata suoraan lastaustraktorista joko Silokingin omasta terminaalista tai omasta älypuhelimesta/tabletista.

Kuva3

 

Kuva4-1

 

eTruck on saatavilla kolmena eri kokoisena mallina. Säiliöiden koot ovat 8, 10 ja 14 m³. Näistä 8 ja 10 m³ säiliöt ovat yksiruuvisia ja 14 m³ säiliö kaksiruuvinen. 
 
Säiliöt ja ruuvit ovat tuttua Siloking laatua ja varmistavat tasaisen appeen sekoituksen lyhyessä ajassa. Säiliössä on SILONOX kulutussuojat eniten kuluvissa kohdissa, olkirengas vakiona ja mahdollisuus asentaa magneetti metalliesineitä varten lisävarusteena.
 
Lue lisää eTruck:sta (PDF, EN)

Video eTruck

SILOKING TruckLine e.0 eTruck 8 Original 1080p

 

Löydä lähin jälleenmyyjä

background

Tekniset tiedot

KYSY LISÄTIETOJA

Täyttämällä lomakkeen saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.