<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Siloking apevaunut

Mitä uuden apevaunun ostajan täytyy ottaa huomioon

Älykästä ruokintaa

simply | intelligent | feeding

Siloking Mayer Maschinenbay GmbH tuottaa innovatiivista apesekoituksen teknologiaa ja jakaa sitä yli 50 maahan ympäri maailmaa. Perheomisteinen yrityksen pääkonttori sijaitsee Tittmoningissa, Saksassa. ''Made in Germany'' yli 420 työntekijän ja nykyaikaisten tuotantomenetelmien avulla koneet on kehitetty ja valmistettu korkeilla laatustandardeilla. 

Siloking innovaatiot perustuvat intensiiviseen kehitystyöhön, ammattilaisten käytännönkokemukseen sekä vaativiin testeihin maatilaolosuhteissa. Painopiste on aina nykyaikaisen maatalouden vaatimuksissa. Ensiluokkainen ape on aivan yhtä tärkeää kuin koneen luotettavuus, turvallisuus, pitkäikäisyys ja tehokkuus.

Kaikki Siloking näkökohdat viittaavat ''simply | intelligent | feeding'' periaatteeseen -  keskittyen lehmän ja viljelijän tarpeisiin, etsimään ratkaisuja ja soveltamaan niitä käytäntöön.

Siloking mallisto sisältää hinattavat apevaunut, itsekulkevat apesekoittimet ja sähköisen apesekoittimen ruokintaa varten. Tarjoamme sekoittimia myös kiinteää asennusta varten, joko ruokintaan tai biokaasun tuotantoon.

Pääkonttorin ja alihankkijoiden lisäksi Silokingillä on myös muita palvelu- ja jakeluyrityksiä omalla yritysrakenteella Kiinassa, Venäjällä ja Brasiliassa.

Filosofia

Haasteet tulevaisuuden elintarviketuotannon turvaamisessa ovat valtavat. Tästä syystä ruuantuotannossa otetaan uusia suuntia eri sektoreilla ympäri maailmaa. Kiitos innovatiivisten tuotteidemme ja älykkäiden ratkaisujemme voimme tukea tulevaisuuteen panostavia maatiloja, jotka haluavat luoda kestävän ja menestyvän pohjan tuotannolleen. Me Silokingillä seisomme maatalousyrittäjien tukena.

Maidontuotannossa tehokkuus, tarkkuus ja tuotannon intensiteetti kasvaa jatkuvasti. Oikea ruokinta takaa naudan hyvinvoinnin ja pitää eläimet terveenä.

Viljelijää ja tilan työntekijöitä kiinnostavat työmukavuus ja kustannussäästöt, mm. ajan- ja polttoaineen säästöt. Apevaunun tulee palvella ensin lehmää ja sitten viljelijää, mutta milloin se voi olla kannattavaa?

Suomessa yleisin järjestelmä on erikseen kuormattava hinattava apevaunu. Järjestelmä on yksinkertainen ja tehokas, jos etäisyydet ovat lyhyitä kuormattavien rehukomponenttien ja rehujaon kannalta. Homma toimii, jos tilalla on traktoreita ja kuormaajia valmiiksi käytettävissä. Aperuokinta nostaa silloin näiden koneiden käyttöastetta.

Lue lisää ruokinnasta

Siloking mallisto

Itsekulkevien apevaunujen houkuttelevuus nousee tilakoon noustessa. Itsekulkevan suurimpia hyötyjä ovat pieni materiaalihukka ja ajansäästö.

Silokingin hinattavien apevaunujen valikoima on kattava ja tarjoaa sopivat mallit niin pienille kuin suurillekin tiloille.

Uusin tulokas Silokingin mallisarjassa on sähköisella voimansiirrolla varustettu eTruck.

Silokingin tärkein asiakas on lehmä. Mitä paremmin lehmä voi, sitä paremmin se myös lypsää.

SelfLinen leikkuupää pitää auman reunan todella siistinä ja vähentää näin hävikkiä ja lämpenemisriskiä.

Silokingin Turbo ruuvit, taivutetut säiliön seinämät ja jokaisessa mallissa oikea ruuvin/säiliön kokosuhde takaavat täydellisen sekoituksen, lyhyet sekoitusajat sekä vähäisen kulumisen.

Silokingin terminaalilla voit tarkkailla koneen tietoja, tallentaa purkuohjelmia ja ohjata kaikkia koneen toimintoja vain yhden hydrauliikkalohkon kautta.

Nivalan apevaunupäivä

Olimme mukana Nivalan apevaunupäivillä, katso alta video apevaunujen kuninkaasta!

richin video

 

Löydä lähin jälleenmyyjä

KYSY LISÄTIETOJA

Täyttämällä lomakkeen saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.