<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Siloking apevaunut

Avainsana eläimen hyvinvointiin ja huippuluokan tuotokseen

Avain hyvään tuotokseen

Maidontuotannossa tehokkuus, tarkkuus ja tuotannon intensiteetti kasvaa jatkuvasti. Oikea ruokinta takaa naudan hyvinvoinnin ja pitää eläimet terveenä.

Viljelijää ja tilan työntekijöitä kiinnostavat työmukavuus ja kustannussäästöt, mm. ajan- ja polttoaineen säästöt. Itsekulkevan apevaunun tulee palvella ensin lehmää ja sitten viljelijää, mutta milloin se voi olla kannattavaa?

Suomessa yleisin järjestelmä on erikseen kuormattava hinattava apevaunu. Järjestelmä on yksinkertainen ja tehokas, jos etäisyydet ovat lyhyitä kuormattavien rehukomponenttien ja rehujaon kannalta. Homma toimii, jos tilalla on traktoreita ja kuormaajia valmiiksi käytettävissä. Aperuokinta nostaa silloin näiden koneiden käyttöastetta.

Lue lisää ruokinnasta

siloking_etusivu_648

SelfLine 4.0

Itsekulkevien apevaunujen houkuttelevuus nousee tilakoon noustessa. Silokingin SelfLine mallisto tarjoaa ratkaisun isoillekin tiloille.

TrailedLine 4.0

Silokingin hinattavien apevaunujen valikoima on kattava ja tarjoaa sopivat mallit niin pienille kuin suurillekin tiloille.

Saatavilla on 1-ruuvisesta 7 kuution Compact vaunusta aina 3-ruuviseen 45 m3 System 1000+ malliston vaunuun saakka.

SILOKING_TrailedLine_Premium_2218_22
SILOKING_TruckLine_eTruck_1408_3-569420-edited

eTruck

Uusin tulokas Silokingin mallisarjassa on sähköisella voimansiirrolla varustettu eTruck, joka on itsekulkeva apesekoitin.

Silokingin tärkein asiakas on lehmä. Mitä paremmin lehmä voi, sitä paremmin se myös lypsää.

SelfLinen leikkuupää pitää auman reunan todella siistinä ja vähentää näin hävikkiä ja lämpenemisriskiä.

Silokingin Turbo ruuvit, taivutetut säiliön seinämät ja jokaisessa mallissa oikea ruuvin/säiliön kokosuhde takaavat täydellisen sekoituksen, lyhyet sekoitusajat sekä vähäisen kulumisen.

Silokingin terminaalilla voit tarkkailla koneen tietoja, tallentaa purkuohjelmia ja ohjata kaikkia koneen toimintoja vain yhden hydrauliikkalohkon kautta.

Nivalan apevaunupäivä

Olimme mukana Nivalan apevaunupäivillä, katso alta video apevaunujen kuninkaasta!

richin video

 

Etsi lähin jälleenmyyjä

KYSY LISÄTIETOJA

Täyttämällä lomakkeen saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.