Tutela voimansiirtoöljyt

tutelaCSspeed-250x313

CS Speed

Erityinen täysin synteettinen voiteluaine Fiat Groupin automaattivaihteiston hydraulijärjestelmään: DUALOGIC, SELESPEED, D.F.N.- SELECTRONIC.

tutelaGIR-250x313

GI/R

Synteettipohjainen erikoisneste sähköhydraulisiin ohjausjärjestelmiin, itsetasausjärjestelmälle, hydraulisille toimilaitteille.

Tutela AS8 (1)

Transmission AS8

Täyssynteettinen vaihteistoöljy 8 ja 9 vaihteisille ZF automaattivaihteistoille. 

tutelaTransmissionExperya-250x313

Transmission Experya

Manuaalivaihteistoille tarkoitettu vaihteistoöljy, joka parantaa vaihteiston käyttöominaisuuksia ja takaa korkean suorituskyvyn kaikissa ympäristön olosuhteissa.

tutelaTransmissionFEaxle-250x313

Transmission FE Axle

Täysin synteettinen öljy raskaan liikenteen ajoneuvojen voimansiirtoon, erityisesti taka-akselille jossa E.P. (Extreme Pressure) ominaisuudet ovat vaadittu.

tutelaTransmissionFeGear-250x313

Transmission FE-Gear

Voiteluaine hyötyajoneuvojen manuaaliseen ja automaattiseen voimansiirtoon. Käytetään myös vaihteissa, joissa hiiliset synkrot.

tutelaTransmissionForce4-250x313

Transmission Force4 (ATF+4)

Vaihteistoöljy erityisellä tekniikalla Chrysler Groupin automaattivaihteistoille.

TutelaGearforce-250x313

Transmission Gearforce

Täyssynteettinen öljy perinteisille manuaalisille vaihdelaatikoille ja uuden sukupolven kaksoiskytkinvaihteistoille. Hyvä kulumisenkesto ja polttoaineen taloudellisuus, korkea lämpövakaus, vaihtoväli ja puhtaus.

Petronas logo

Transmission Gearlite

75W-80 Moniasteöljy manuaalisiin vaihteistoihin kuljetusajoneuvoissa.

 

Petronas logo

Transmission Geartech

Täyssynteettinen 75W85  vaihteistoöljy perinteisille mekaanisille vaihteistoille sekä kaksoiskytkinvaihteistoille (DSG) 

 

tutelaGIA-250x313

Transmission GI/A

Voiteluaine autojen automaattivaihteistolle ja ohjaustehostimille sekä kevyille hyötyajoneuvoille, teollisuusajoneuvoille ja kaikille hydraulisille käyttölaitteille.

tutelaGIe-250x313

Transmission GI/E

Täysin synteettinen voiteluöljy autojen hydraulisille automaattivaihteille ja ohjaustehostimille. Ihanteellinen ankariin ilmastoihin.

tutelaTransmissionMATRYX-250x313

Transmission Matryx

Synteettinen moniasteinen voiteluaine autojen mekaanisiin voimansiirtoihin, korkealla lämmönkestävyydellä.

tutelaTransmissionPowergear4-250x313

Transmission Powergear4

Laadukas monikäyttöinen voimansiirron voiteluaine, joka on suunniteltu käytettäväksi vaativissa olosuhteissa ja kovassa käytössä.

tutelaTransmissionStarfluidPS-250x313

Transmission Starfluid PS

Automaattivaihteiston, voimansiirron ja ohjaustehostimien voiteluaine ajoneuvoihin, joissa vaaditaan Dexron IID luokitus. Tutela Transmission STARFLUID PS sopii Mercedes-konsernin ajoneuvoihin ja muihin eurooppalaisiin valmistajiin.

tutelaTransmissionTechnyx-250x313

Transmission Technyx

Synteettipohjainen moniastevoiteluaine autojen mekaaniseen voimansiirtoon esim tasauspyörästöissä, joissa hypoidi ja tasauspyörästön lukitus.

tutelaTransmissionW90MDA-250x313

Transmission W90 M-DA

Akseliöljy kaikkiin ajoneuvojen. Sopii erityisesti tasauspyörästöille missä hypoidivaihteet ja ohjauslaatikot vaativat öljyltä E.P. (Extreme Pressure) ominaisuuksia.

tutelaTransmission140MDA-250x313

Transmission W140 M-DA

Öljy mekaaniselle voimansiirrolle autoihin, raskaan liikenteen kalustoon ja teollisuusajoneuvoille, kuljettimille ja trukeille. Se sopii käytettäväksi vaihteistoilla ja tasauspyörästöillä, missä hypoidivaihteet ja ohjauslaatikot vaativat öljyltä E.P. (Extreme Pressure) ominaisuudet.

Petronas logo

Transmission X-Road

Täyssynteettinen 75W140 öljy manuaali vaihteistolle ja voimansiirrolle.

Petronas logo

Transmission XT-D 540

75W80 Moniasteöljy manuaali- ja automaattivaihteisiin kuljetusajoneuvojen vaihteistoihin ja voimansiirtoihin

tutelaC75synth-250x313

Transmission ZC 75 Synth

Öljy käsivaihteistoille ja voimansiirtoakselille hypiodilla. Käytetään vaihteissa ja tasauspyörästöissä, myös hypoidimallit, aina silloin, kun Extreme Pressure (E.P.) -ominaisuudet ovat vaatimuksena.

tutelaTransmissionZC90-250x313

Transmission ZC 90

Vaihteisto ja vetopyörästö-öljy mekaaniseen voimansiirtoon autoissa, julkisen liikenteen ja raskaan liikenteen ajoneuvoissa. Erityisesti vaihteistoille, ei-hypoidi tasauspyörästöille/vetopyörästöille, jotka vaativat kulutuskestävää voitelua. Sopii myös vetopyörästö-öljyksi skoottereissa.

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista