Arbor voimansiirtoöljyt

arbor-5l-mtf (1)

MTF

MTF on monitoimivoiteluaine UTTO (Universal Tractor Transmission Oil) uuden sukupolven traktoreiden, maatalous- ja maansiirtokoneiden vaihteistoihin, hydraulijärjestelmiin ja märkäjarruihin. SAE viskositeettiluokitus 10W-30 takaa käytön ympäristön lämpötiloissa ympäri vuoden.

arbor-5l-trw-90-80w90 (1)

TRW 90

TRW 90 on suurpainevoiteluaine (E.P.) traktoreiden, maatalous- ja maansiirtokoneiden hypoidi- ja ei-hypoidiakseleille, tasaus- ja vetopyörästöille.

DGpSjyMd0W9dcZ5kXw0gaRmUfaDqb4f8oc8RtMmk (1)

TRW 90 LS

TRW 90 LS on korkealaatuinen öljy maatalous- ja maansiirto koneiden akseleille. Öljy sopii tasaus- ja vetopyörästöille, API GL-5 hypoidi- ja ei hypoidiakseleille.

I3XjhdpxbY9PaemaVe9akxvt3PJ6A1GbFuiqLrbJ (1)

Hydraulic 46 HV

Hydraulic 46 HV on korkean viskositeetti-indeksin hydraulineste. Se on tarkoitettu erityisesti maatalouskoneiden, leikkuupuimureiden ja maansiirtokoneiden korkeapaineisiin hydraulijärjestelmiin. Öljyn koostumus takaa ympärivuotisen käytön – 20°C ja + 40°C lämpötilojen välissä.

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista