Tutela CNH Hydrauliikkaöljyt

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Hydrosystem 32

Hydrosystem 32 on hydrauliöljy leikkuupuimureiden hydraulijärjestelmiin, maatalous- ja maansiirtokoneisiin. ISO VG 32 luokitus takaa käytön – 25°C ja + 20°C lämpötilojen välissä.

tutela-5l-mockup-hydrosystem-46-aw (1)

Hydrosystem 46 AW

PETRONAS Tutela HYDROSYSTEM 46 AW on korkealaatuinen hydrauliöljy maatalouteen ja maanrakennukseen.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Hydrosystem 46 Bio-S

Hydrosystem 46 Bio-S on synteettipohjainen, biohajoava öljy puimureiden hydraulijärjestelmiin, maatalouskoneisiin ja maansiirtokoneisiin.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Hydrosystem 46 Excavator

Hydrosystem 46 Excavator on korkean suorituskyvyn ja viskositeetin hydrauliöljy joka on suunniteltu yhteistyössä New Holland ja Case IH -merkkien kanssa maatalouteen ja maanrakennukseen tarjoten parannettua suojaa kulumistavastaan ja tasaisen viskositeetin.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Hydrosystem 46 HV

Hydrosystem 46 HV on korkean viskositeetti-indeksin öljy maatalous- ja maansiirtokoneiden korkeapaineisiin hydrauli- ja hydrostaattijärjestelmiin. Tuote takaa käytön – 20°C ja + 40°C lämpötilojen välissä. Tuote vähentää käynnistymisongelmia kylmissä lämpötiloissa ja kulumista lämpimissä lämpötiloissa.

CNHi TUTELA Logo (1)_7

Hydrosystem 68 HV

hydrosystem 68 HV on korkean viskositeettinen hydrauliöljy, erinomaisella lämpövakaudella ja suodatettavuudella, tarkoitettu korkea- ja matalapainehydraulijärjestelmiin teollisuuden ja siirrettäviin sovelluksiin.

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista