<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

New Holland CH7.70 -leikkuupuimuri

New Holland esittelee Crossover Harvesting -konseptiin perustuvan CH7.70-leikkuupuimurin.

New Holland aloittaa ennakkomyynnin puintikaudelle 2021 esittelemällä Crossover Harvesting™ -konseptin, ja siihen perustuvan todellisen huippu-uutuuden, CH7.70 leikkuupuimurin. Crossover-konseptissa yhdistyvät kaksi eri maailmaa; perinteinen puintitekniikka ja New Hollandin jo 45 vuotta sitten kehittämä Twin Rotor® -kaksoisroottori.

  • Crossover-konsepti yhdistää kaksoisroottorin hellävaraisen erottelutekniikan tehokkaaseen irtipuintiin puintikelalla ja välikelalla.

  • CH7.70 tarjoaa roottoriteknologian ja perinteisen tekniikan parhaat puolet
  • Puinti- ja erottelukapasiteetti ovat kokoluokkansa kärkeä

  • Uudella konseptilla saavutetaan erinomainen viljan ja oljen laatu

  • Siirtyminen kasvilajista toiseen on joustavaa

new-holland-leikkuupuimuri-ch7-648-02

CH7 mallistosivuille

Tehtaan asiantuntijoiden kommentit innostuneita

Lars Skjoldager Sørensen, CNH sadonkorjuukoneiden tuotejohtaja, kommentoi: "CH7.70 -mallin suunnittelussa lähtökohtana oli puimuri, joka tuottaa tasaisen, kaikissa olosuhteissa korkean suorituskyvyn alhaisilla käyttökustannuksilla. Uusi Crossover Harvesting -konsepti tuo asiakkaillemme 45-vuotisen roottorierottelun osaamisen edut yhdistettynä parhaaseen perinteiseen puintitekniikkaan.
CH7.70 tarjoaa luokkansa parhaan tuottavuuden lisäksi korkealaatuisen viljan ja oljen, käytön monipuolisuutta ja tunnustettua luotettavuutta. Tämä ainutlaatuinen konsepti aloittaa sadonkorjuun uuden New Holland Crossover -aikakauden."

Lionel Gleyroux, puimureiden Euroopan tuotepäällikkö, toteaa: "CH7.70 Crossover-leikkuupuimuri luo uuden toivotun kokoluokan New Hollandin tarjontaan perinteistä tekniikkaa edustavien CX-mallien ja lippulaivamme CR-roottorimallien väliin. Uusi Crossover-sadonkorjuukonsepti tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet. New Hollandin parhaan kaksoisroottoriteknologian ja perinteisen puimuritekniikan edut on yhdistetty johtavan suorituskyvyn tuottamiseksi."

new-holland-leikkuupuimuri-ch7-648-01

Paras suorituskyky ja korkealaatuista viljaa

Uudella Crossover-konseptilla on tehtaan kokemusten mukaan potentiaalia tuottaa 25% suurempi puintiteho kuin vastaavalla kohlinpuimurilla. Merkittävä etu on myös sadon laatu, sillä rikkoutuneita jyviä tulee jopa 35% vähemmän hellävaraisemman puintitapahtuman ansiosta.

Ensimmäisessä vaiheessa irtipuinti suurella 60 cm:n puintikelalla irrottaa jyvät tähkistä hellävaraisesti ja varmasti tiheimmässäkin kasvustossa. Puintikelan nopeutta säädetään uudella järeällä hydraulisella variaattorilla, jonka nopeus on helppo sovittaa optimaaliseksi kasvuston ja pellon mukaan. Normaalien puintikelan ja varstasillan säätöjen lisäksi Opti-Thresh™ -varstasillan jatke voidaan kääntää irti puintikelasta hankauksen vähentämiseksi, jolloin oljen mureneminen kuivissa olosuhteissa vähenee. Suljetussa asennossa varstasillan peitto on täydet 121 astetta.

Seuraavana koneiston elementtinä on neliömäinen, halkaisijaltaan 395 mm välikela, joka yhdessä toisen pienemmän varstasillan kanssa tehostaa erottelua ennen viljan siirtymistä kaksoisroottorille.

Perinteisistä New Holland -malleista uusi CH7.70 poikkeaa merkittävästi välikelan jälkeen, sillä kohlimet on korvattu kaksoisroottorilla. Kahdessa 3,45 metriä pitkässä halkaisijaltaan 542 mm:n roottoriyksikössä on kokoluokkansa suurin erottelualue, 2,9 neliömetriä. Kaksoisroottorin vaatii vähän muutoksia asetuksiin vaihdettaessa kasvilajilta toiseen. Kahdeksan irrotettavaa varstasiltaa tekevät puhdistamisesta ja huollosta helppoa. Varstasillan takaosan saa suljettua, millä estetään roskia kuormittamasta seulastoa esimerkiksi öljykasvien puinnissa. Roottoriin voi valita kaksi eri nopeutta, ja tarvittaessa varstasillan pystyy vaihtamaan erikoiskasveja kuten maissia varten.

new-holland-leikkuupuimuri-ch7-648-04

Uusinta puimuriteknologiaa kautta linjan

CH7.70-puimurissa kolmiosainen Triple Clean™ -puhdistus lisää puhdistustehoa 15 %. Viettopinta on pituussuunnassa kaksiosainen, ja viettopinnan tasojen välistä ilma puhaltaa suurimman osan ruumenista ja oljenpätkistä pois jo ennen esiseulaa. Ilmaa puhalletaan siis kolmeen paikkaan: viettopinnan korotetun etuosan välistä, esiseulan alle ja ala- sekä yläseulan läpi.

Smart Sieve™ -rinnepuintiseulasto lisää automaattisesti seulaston sivuttaisliikettä, jolloin vilja levittyy tasaisesti seulojen päälle, eikä kasaudu alarinteen puolelle. Tällöin ilma ei karkaa ja puhdistuskyky pysyy maksimaalisena. Seulaston sivuttaisliike voisi helposti johtaa viljamassan pyörivää liikkeeseen, mutta Smart SIeve™ -rinnepuintiseulasto muuntaa sen suoraksi, heittäväksi liikkeeksi. Tällä patentoidulla konseptilla estetään pyörivä liike ja taataan seulaston täydellinen toiminta kaikissa olosuhteissa.

Opti-Fan™ -puhalluksensäätö on yksinkertainen, mutta tehokas tapa korjata viljamassan nopeuden muutokset seulastolla. Siinä puhalluksen voimakkuus säätyy ylä- ja alamäessä automaattisesti pellon kaltevuuden mukaan. Opti-Fan puhaltaa tehokkaasti ilmaa kolmen suulakkeen kautta. Kaksi suulaketta auttaa puhdistusta seulastoilla ja yksi ohjaa ilmaa viettopinnalle. Puhaltimen roottorin ohjauspellin ansiosta ilma jakautuu tasaisesti juuri oikeisiin kohteisiin.

Korkeatasoinen varustelu

Oljen ja ruumenten käsittelyyn kuuluvat vakiovarusteina Dual Chop™ -olkisilppuri, sähköisesti kauko-ohjattavat ruumenten ohjainpellit ja säädettävä ruumenlevitin.
4,75 m pitkä tyhjennystorvi on vakiovaruste, ja valinnaisena on saatavana torven pituuksia 6.4 metriin asti. Tyhjennysnopeus on vaikuttavat 100 litraa/s, joten 9300 litran viljasäiliö tyhjenee 93 sekunnissa.

Sato- ja kosteusanturit ovat lisävarusteita, samoin kuin automaattiohjaus, kolme kameraa, tehokas LED-työvalopaketti ja ohjaamon automaattinen ilmastointilaite.

New Hollandin esiohjelmoidut kasvilajikohtaiset asetukset ovat käytettävissä värinäytön kautta, ja asetusten muuttaminen kosketusnäytöstä on helppoa myös puimurin liikkeellä ollessa.

CH7.70 voidaan varustaa useilla pöytämalleilla, joista suurin vaihtoehto on leveydeltään 9,15 m (30 jalkaa). Valittavana on myös uusi 8,53 metrin eli 28 jalan versio, joka on kehitetty erityisesti CH-mallistoa ajatellen.

Polttoainetehokas 374 hv moottori hyödyntää HI-eSCR 2 -päästöteknologiaa Stage V -yhteensopivuuden takaamiseksi. Moottori tarjoaa korkean tuottavuuden ja alhaiset käyttökustannukset. Korkean suorituskyvyn täydentävät Harvest Suite™ Deluxe -ohjaamo ja sen ylivertainen mukavuus.

new-holland-leikkuupuimuri-ch7-648-10

 

Kysy lisätietoja

Täyttämällä lomakkeen saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.