<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Automaattiohjaus on järkihankinta

Automaattiohjaus traktorioston yhteydessä tehtaalta tilattuna on harvinaisen kannattava hankinta. Sen ansiosta resurssit saadaan tehokäyttöön  - esimerkkeinä tuotantopanokset ja  työaika yms.

Lannoitetta ja siementä kuluu selvästi vähemmän, koska ristiinajoa ja hukkapeittoa syntyy vähemmän. Myös sadon laatu paranee, koska kasvusto valmistuu tasaisemmin.

Selvää säätöä syntyy myös, kun koneketju voidaan automaattiohjauksen ansiosta pitää pykälää pienempänä, kun työn menekki on pienempi ja tuotantopanoksien käyttö tehostuvat. Tämä investointi maksaa itsensä takaisin keskimäärin alle viidessä vuodessa.

Automaattiohjaus traktorin ohjausjärjestelmään integroituna EGNOS-tarkkuudella nyt tehtaalta  uuden traktoritilauksen yhteydessä
6990 € alv 0 %

New call-to-action

 New Holland tarjoaa eri tasoisia vaihtoehtoja automaattiohjaukseen alkaen yksinkertaisista ajouraopastimista ja päätyen täysin integroituihin automaattiohjauksiin. 

Automaattiohjauksen tarkkuus on valittavissa työn vaatimuksien mukaisesti alkaen ajokertojen välisestä 20 sentin tarkkuudesta EGNOS-korjauksella ja päätyen jopa 2,5 sentin absoluuttiseen vuodesta toiseen toistettavaan tarkkuuteen RTK-signaalilla.

Lisätietoa saat erilliseltä New Holland -täsmäviljelyn sivustolta, jossa esitellään vaihtoehtoja sekä tehdastilauksena että jälkiasennuksena.

New Holland -täsmäviljely sivuille

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.