<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Ismo Lindell Oy Agritekin jälleenmyyjäksi

Agritek myynti

Ismo Lindell Oy Case IH ja New Holland -myyjäksi Kaakkois-Suomessa.

Ismo Lindell Oy kuuluu Lantmännen Agro -ketjuun, ja sillä on toimipaikat sekä Kouvolassa että Lappeenrannassa, ja myyntialue käsittää myös Mikkelin ympäristö. Liike vastaa jatkossa myös alueen varaosapalvelusta.

Ismo Lindell Oy on ollut jo aiemmin Agritek Oy:n varaosamyyjänä Lappeenrannassa, ja varaosamyynti käynnistyy myös Kouvolassa täydellä voimalla mahdollisimman pian, kun järjestelmät ovat valmiina. Konemyyjinä aloittavat Miko Laaksonen Kouvolassa ja Jere Kuismin Lappeenrannassa.

Yhteistyö molemmille tärkeä

Yhteistyö on molemmille yrityksille monella tapaa tärkeä. - Agritek saa jälleenmyyjäksi Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa alueella todella vahvan toimijan, eli paikallisen itsenäisen maatalouskaupan, toteaa Agritekin toimitusjohtaja Tomi Niemi. Konseptiin sopii hyvin, että alueen huolto- ja varaosatoimintaa vahvistavat paikalliset Case IH ja New Holland -sopimushuoltajat, joiden kanssa asiakkailla ja Agritekilla on jo pitkä ja toimiva historia.


Myös Ismo Lindell pitää yhteistyötä Agritekin kanssa merkittävänä. - Haluamme tarjota ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin kokonaisvaltaisesti. Traktorit ja puimurit edustavat isoa osaa maatalouskaupan kokonaisuudesta. Case IH ja New Holland -edustuksella saamme nyt tunnetut traktori- ja puimurimerkit mukaan valikoimiimme ja uskon, että tämä tulee tukemaan myös muuta kaupankäyntiä. Merkkien vahva asema alueella antaa meille mainiot lähtökohdat konekannan ollessa hyvällä tasolla.

Katso Kouvolan yhteystiedot>>
Katso Lappeenrannan yhteystiedot>>

 

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.