<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tiger äkeet

Kverneland muokkainmallisto sisältää kotimaisia joustopiikkiäkeitä

Kverneland joustopiikkiäkeet

Kverneland Tiger äkeet on kehitetty vastaamaan vaativien viljelijöiden vaatimuksia sekä muokkausominaisuuksien että kestävyyden suhteen. Tasainen kylvöpohja saavutetaan vähällä ajamisella, ja äes kestää kovissa olosuhteissa vuosi vuoden jälkeen.
 

Tiger

Piikki

Kverneland Tiger -äkeessä on juuri tähän äesmalliin kovissa olosuhteissa kehitetty KV Tiger -piikki 8 cm jaolla. Kverneland -piikki on profiililtaan sellainen, että se joustaa esteen myötä sekä taaksepäin että nyt myös ylöspäin. Esteen jälkeen iskee takaisin maata vasten, jolloin piikkien katkeamisia ei enää tapahdu kovissakaan olosuhteissa. Tämä kokemus on opittu Ruotsista useiden vuosien kokemuksella.

 

Etulata

Hydraulinen joustoetulata, jossa on jäykät10x80 mm jouset, murskaa ja tasoittaa maata tehokkaasti kaikilla maalajeilla. Lisävarusteena äkeen taakse saa hydraulisesti säädettävän takajoustoladan, joka tehostaa maan tasausta entisestään.

 

Jälkihara

Takaladan jälkeen voidaan asentaa vaihtoehtoisesti joko varpajyrä tai jousitettu kammella säädettävä jälkihara. Tiger äkeen jälkihara on jousikuormitteinen ja helposti veivillä säädettävä. Näin jälkihara saadaan painotettua oikeaan syvyyteen kaikissa olosuhteissa. Tämän etuna on optimoitu mururakenne muokkauskerroksessa, mihin ei pystytä niillä äkeillä, joissa jälkihara painuu maahan vain omalla painollaan.

Tiger-piikki
tiger2

Kattavat lisävarusteet 

Vasta oikeilla lisävarusteilla saadaan äkeestä kaikkiin olosuhteisiin soveltuva. Kverneland Tiger -äkeessä lisälaitevalikoima on laaja:

  • Takajoustolata
  • Traktorin jäljenkuohkeuttajat
  • Joustolatojen vahvistintangot
  • Jyränvetolaite
  • Varapyörä ja teline

Löydä lähin jälleenmyyjä

background

Tekniset tiedot

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.