<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Joskin Trans-CAP maatalousvaunut

Trans-CAP on kokonaisuudessaan linjassa, vetopuomi- ja akselistojousitus, monokokkilava automaattihitsauksella sekä kunnollinen runko.

Trans-CAP maatalousvaunut

Joskin Trans-CAP on maatalouden kaikenlaiseen materiaalin ajoon, oli kyse sitten viljasta, hakkeesta, rehunajosta tai vaikka juurikkaiden kuljetuksesta, Trans-CAP on ratkaisu.

Vaunussa on avorakenteinen vetoaisa, jossa on vakiona jousitus poikittaisin lehtijousin.

aisa

 

takaovi cap_1

 

Lavarakenne on tehty ainoastaan 4mm korkealuokkaisesta rakenneteräksestä, mutta lavan valmistusmenetelmä on ainutlaatuinen. Lavan sivuseinämät ovat yhtenäiset alas saakka ja hitsattu yhteen pohjalevyn kanssa. Joskinin tyylillä lavat on laserleikattu, koottu jigissä ja hitsattu robotilla yhtenäiseksi. Lavan yläreunassa on jäykistekotelo ja yksi postysuuntainen profiili on hitsattu lavaseinämän ulkopuolelle jäykisteeksi. 

Näin lavan kokonaismassa on pystytty pitämään lujuudestaan huolimatta hyvin kohtuullisena. luonnollisesti lava levenee taaksepäin, mikä helpottaa kuljetettavan massan liukumista ulos myös lavan etuosasta.

Joskin Trans-CAP maatalousvaunussa on saman tyyppinen Roll-Over boggie -akselisto, mikä on käytössä lietevaunuissakin. Akselistopöytä on pultattu runkoon. 

Runkopalkit ovat 300 x 100 x 6 mm tai 8mm vaunun koosta riippuen.

trans CAP

 

trans-cap-13 (2)

 

Peräportti avautuu hydraulisesti ylös. Portissa on vakiona viljaluukku keskellä ja kumitiivistys mikä on tärkeä mm. piensiemenkuljetuksissa. Peräportin sylinterit ovat pisimmillään portin ollessa kiinni. Tällöin sylinterin varret ovat nostopuomien rakenteiden suojassa. Kipattaessa sylinteri on lyhimmillään. Ratkaisulla vähennetään merkittävästi peräportin sylintereiden vaurioita.

 

Maatalousvaunuissa kippikulmat tulee olla riittävät, kipin ripustus asiallinen ja vaunun mahdollisimman kevyt mutta kuitenkin luja, jotta se toimii isältä pojalle.

Vaunun etuseinämässä on aina ritilä, tai läpinäkyuvä plexilasi, jotta lavalle on hytistä jonkinasteinen näkymä. Tämä on tarpeellinen ominaisuus ajettaessa ajosilppurin tai puimurin parina.

Trans-CAP maatalousvaunuihin on saatavilla kattava valikoima viljanajoon ja rehunajoon soveltuvia lisälaitoja ja toinen toistaan automaattisempia lavapeitteitä, seisontalaitureita jne. Ne ovat Keski-Euroopassa suosittuja, jolloin suuri ajomäärä puoltaa hyvää varustetasoa.

Joskin Trans-CAP on parhaimmillaan tilalla, jolla on ympäri vuoden ajoa, joka vaatii vaunulta kippaus- ja tieominaisuuksia sekä valtavan suurta siirtotilavuutta.

Pitkillä siirtymätaipalilla ja runsaassa tieajossa voi olla perusteltua varustaa vaunu ohjaavalla taka-akselilla, jolloin risteysalueiden sivuttaisluisto jää renkailta pois. Jos raskaan kuorman siirtymiä on paljon, ohjaus on välttämätön. Jousitus tekee vaunusta mukavan nopeissa tiesiirtymissä. 

Keski-Euroopassa kippivaunuilla ajetaan myös jonkin verran juurikkaita ja perunoita.

Alkuperäiset esitteet

Joskin Trans-CAP perävaunut

Joskin perävaunut (englannin kielinen)

Etsi lähin jälleenmyyjä

KYSY LISÄTIETOJA

Täytä lomake, niin saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.