<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Siroko

Siroko on ikoni kuivalantavaunujen joukossa. Kuumasinkitty runko pitää vaunun siistin näköisenä pitkään. Vaunu, jolla monen perustilan kuivalannat ovat muuttuneet tuotoksi.

Siroko kuivalantavaunut

Joskin Siroko on tehty samalla periaatteella kuin isoveljensä Tornado. Runko on saman levyinen, ainoastaan peräpää ei levene niin reilusti kuin Tornadossa. 

Runko on koottu Tornadon tapaan laserilla leikatuista teräslevyistä siten, että laidat ovat yhtenäistä levyä alhaalta ylös ja edestä taakse, eli hitsaussaumoja on vähän. Laserleikkauksilla tehdään myös kiinnityskohdat, joiden mukaan komponentit asettuvat oikeisiin kohtiin toisiinsa nähden, kun vaunu kootaan jigissä ja pistehitsataan kokoon.

Runko siirtyy hitsausrobotille, joka vetää pitkät yhtenäiset hitsaukset kohdalleen. Ensin robotti nuuskii arvioiden vaunun toleranssit käyden läpi kaikki saumat. Sen jälkeen lanka palaa yhtä soittoa ja runko hitsataan valmiiksi.

Pohjakuljetin on hydraulivetoinen, jonka öljymäärän tarve on maksimissaan 55l/min.

 

transmission-siroko

 

Sirokon voimansiirrossa käytetään kuminiveliä, joilla vähennetään voimansiirtoon kohdistuvia iskuja, kun lannan seassa on vieraita esineitä tai kovettuneita paakkuja. Pystykelat on laakeroitu siten, että pystykelan painosta aiheutuva pystysuuntainen kuorma kannetaan maljamaisen ylälaakerin voimin täysin. Näin vaihteistoon ei kohdistu pystysuuntaista rasitusta.

Voimanottoakselissa on aina murtopultti ja yleensä akseli varustetaan laajakulmanivelellä traktorin päätyyn, mikä helpottaa pellon kulmien käsittelyä.

Vetoaisassa on poikittaiset paraboliset lehtijouset korkeussäädöllä traktorin koon mukaan ja akseli on Joskinin tyyliin pultattu runkoon, jotta aisapainoa voidaan muuttaa akselin paikkaa säätämällä pituussuunnassa.

Joskin Siroko on vakiona kauttaaltaan kuumasinkitty upottamalla. Menetelmällä hankalimmatkin rakenteet saavat takuuvarmasti hyvän pintakäsittelyn.

Sirokossa on sivulaita toteutettu rakenteellisesti siten, että lisälaita voidaan asentaa vaikkapa leveästä lankusta, jolla tulee lavan pituudesta riippuen vajaa pari kuutiota lisätilavuutta.

Joskin Sirokossa on kapea runko, jolloin renkaat voivat olla halkaisijaltaan korkeat. Pehmeissä olosuhteissa kevätlevityksissä isojen renkaisen vierintävastus on pieni, mikä antaa traktorille paremmat mahdollisuudet selviytyä isonkin vaunun kanssa, isoilla kuormilla.

Kuumasinkitys on lantavaunuissa hyvä ratkaisu, koska karjanlannan pH on kuumasinkityksen kestävyyden kannalta oikein sopiva.

Alkuperäiset esitteet

Joskin Siroko kuivalantavaunut

Joskin kuivalantavaunut (englannin kielinen)

Etsi lähin jälleenmyyjä

KYSY LISÄTIETOJA

Täytä lomake, niin saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.