<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Joskin Silo-Space rehuvaunut

Silo-Space vaunu on kuin uusi mies. Vahvat rakenteet, kantava runko, akselisto, ilmajarrut ja ohjaus.

Joskin Silo-Space rehuvaunut

Rehuvaunujen purku on yksi keskeisimpiä kysymyksiä. Takaovi pitää avautua riittävästi, jotta kukkurakin tulee nätisti ulos ja vaunu tyhjäksi. Peräportti toimii kahdella kaksitoimisella sylinterillä ja jousikuormitteinen lukitus varmistaa, että portti on tiiviisti kiinni.

Silo-Space on vastikään uudistunut. Lava aukenee taaksepäin ja hydraulinen purku huolehtii, että vaunu tulee nopeasti tyhjäksi.

Joskin on kulminoinut uuteen versioon oman parhaimman akselisto-osaamisensa, jotta vaunu olisi helppo käsitellä. Suurimman mallin kapasiteetti on kukkurakuormalla 59m3. Jokaisessa mallissa on vakiona 160mm lisälaidat, jotta vaunu saadaan niin korkeaksi kuin lain puitteissa on mahdollista, kapasiteetin hyväksi.

 

silo pohajkuljetin_1

 

Pohjakuljetinta käytetään kahdella hydraulimoottorilla. Pohjakuljettin on toteutettu neljällä ketjulla joissa on poikittaiskolat asennettuna vuoropuoliskoin tasainsen purkamisen aikaan saamiseksi.

Hydraulipyöritteisessä pohjakuljettimessa on kaksi nopeutta. Ensimmäinen on voiman vuoksi, kun kuorma on täynnä ja toinen, nopeampi purku ajan säästämiseksi purun loppuvaiheessa. Ketjut liukuvat ertalon muovikaistoja pitkin, ns. hiljaisen miehen purku, jolla minimoidaan lavan ja ketjujen kuluminen.

 

Etusermi on kallistettu 22 astetta eteenpäin purkamisen keventämiseksi, sekä mahdollisimman suuren kuormauspinta-alan aikaan saamiseksi. Etusermi on rei-itetty, jotta  traktorimies pystyy seuraamaan kuorman täyttymistä.

 

silo etusermi_1

 

silo akselisto_1

 

Madalletty monokokkirakenteinen lava mahdollisti lavan korkeuden kasvattamisen 180mm. Samalla vaunun omapaino keveni. 

Hydraulisen akseliston parhain puoli on siinä,  että se ei laske kuorman vaikutuksesta lainkaan. Näin myös nopeassa tieajossa kaarteiden vaikutus jää pois, mikä tekee vaunusta mukavan tieosuuksilla. Hydraulinen akselisto myös jakaa vaunun painon tasan jokaisen akselin kesken.

Joskin Silo-Space akselisto mukautuu hienosti maan pinnamuotoihin. Kolmiakselisessa on vakiona pakko-ohjaus.

Silo-Space 590T vaunussa on vakiona sähköhydraulinen ohjaus ja LS-hydrauliikka. Etuakseli on ylösnostettava ja vetopuomijousitus on hydraulinen kahdella typpikaasupallolla.  

Joskin Silo-Space vaunun omapaino on keventynyt ja kuormankantokyky ja lavan tilavuus on kasvaneet. 

Pakko-ohjaus on välttämätön rehupelloilla, joissa vaunu halutaan kulkevan kuin sukkasillaan, myös peruutustilanteissa.

Eteen päin viistetty etusermi  lisää kuormauspinta-alaa, mikä helpottaa ajosilppurimiehen tehtäviä. Lava levenee taakasepäin 5 cm, mikä helpottaa rehun purkautumista, vaikka ajosilppuri pakkaisi tavaran tiukkaankin, niin nurmi- kuin maissirehunkin.

Alkuperäiset esitteet

Joskin Trans-CAP perävaunut

Joskin perävaunut (englannin kielinen)

Etsi lähin jälleenmyyjä

KYSY LISÄTIETOJA

Täytä lomake, niin saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.