<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Advantage Suomeen!

Joskin advantage on uusi valmistuskonsepti, jossa keskitytään pitkiin valmistussarjoihin ja optimoituihin hintoihin. Suomen mallisto on kokonaan Advantagea!

Joskin

JOSKIN valmistaa laajimman valikoiman maailmassa erilaisia vaunuja maatalouden logistiikkaan ja materiaalinkäsittelyyn. Niitä risteilee maaseudulla pitkin Eurooppaa ja muualla maailmassa. Lähes 60 maata on säännöllisesti Joskinin palvelujen piirissä.

Victor Joskin perusti yrityksen vuonna 1968 ja yritys on muuttunut kansainväliseksi toimijaksi, säilyttäen taloudellisen riippumattomuuden perheyrityksenä. Joskin keskittyy maatalouden peltotöihin, logistiikkaan ja materiaalinkäsittelyn koneisiin, pääasiassa erityyppisiin vaunuihin ja niiden varusteisiin.

Joskin on vähitellen hankkinut hyväksi todettuja valmistusmenetelmiä ja teknologiaa, korkean tuotantolaadun takaamiseksi. Joskin pyrkii kontrolloimaan ja optimoimaan koko tuotantoa ja strategisia palveluitaan itse.

Joskin panostaa jälleenmyyjäverkostoon, joka olisi mahdollisimman lähellä koneiden käyttäjää. Tämä parantaa reaktiokykyä ja tiedonvaihtoa käyttäjän ja tuotekehityksen välillä. Joskinin tavoitteena on maksimoida asiakkaan oman tuotantoprosessin tuottavuus ja kehittyminen.

Joskinin liikevaihto on 98 500 000 €, työntekijöitä on keskimäärin 854 henkilöä. Tehtaita on viisi, Belgiassa, Puolassa ja Ranskassa. Tuotantotilojen kokonaisala on 150 000 m2. Joskin valmisti ensimmäisen lietevaununsa vuonna 1984 ja se on palautunut tehtaalle muistoesineeksi.

 

Lannanlevitys

Tilavuus: 2,5 - 18

Akselit: 1 - 2 kpl

 

Tilavuus: 12,5 - 26

Akselit: 2 - 3 kpl

Tilavuus: 8,6 - 20,3

Akselit: 1 - 2 kpl

Levitys: Vaaka- tai pystykela

Tilavuus: 5 - 10,4

Akselit: 1 kpl

Levitys: Pystykela

Perävaunut

Kantavuus: 10 - 18 t

Tilavuus: 10,2 - 21,9

Akselit: 1 - 2 kpl

Kantavuus: 9 - 27 t

Tilavuus: 5,1 - 13,9

Akselit: 1 - 3 kpl

Tilavuus: 38,1 - 47,5

Akselit: 2 - 3 kpl

Purku: Ketjukuljetin

Tilavuus: 23 - 41

Akselit: 2 - 3 kpl

Purku: Mattokuljetin

Nurmen ilmastin

Pellon ilmastaminen on vasta haparoivissa ensiaskeleissa Suomessa. Mitä tarkoittaakaan pellon herättäminen, nurmen virkistäminen kasvuun talven jälkeen niin että nurmenpurijoillakin on väinö?

Joskin Scariflex

scariflex-max-new-holland-1

 

Modulo on Joskinin yleisin lietavaunumalli Suomessa. Modulon saa yksi- tai kaksiakselisena kahdella eri aisajousitusratkaisulla. Modulon rakenne on itsekantava, jossa runkopalkit ovat osana säiliötä.

Volumetra edustaa uusinta lietevaunusukupolvea Joskinin mallistossa. Työlaitevalmius on integroitu osaksi kantavaa runkoa. Putkilinjastojen sijoittelu tuo työlaitteen lähemmäksi säiliötä, mikä mahdollistaa kompaktin rakenteen. Vaunun on matala kantavien runkopalkkien ansiosta.

Tornado on Joskinin yleisen kuivalantavaunumalli Suomessa. Uutuutena Tornado on nyt saatavilla kahdella vaakakelalla, avautuvalla takakannella ja erillisillä levityslautasilla. Tornado on kapearunkoinen isokehäisillä pyörillä varustettu vaunu, joka on parhaimmillaan kevään pehmeissä olosuhteissa.

Siroko on jokatilan kuivalantavaunu. Upottamalla kuumasinkitty runko on parhaimmillaan karjanlannan kanssa, vaunu säilyy vuodesta toiseen siistinä maalipintaa paremmin.

Trans-CAP on kippivaunu kovaan ajoon, pitkään päivään ja raskaille kuormille. Putkipalkkirunko, lavarakenteessa vain kaksi pohjassa olevaa yhtenäistä hitsaussaumaa, kumitiivisteet peräportissa, sylinterit integroitu porttirakenteisiin ynnä paljon, mikä erottuu kovassa käytössä edukseen.

Trans-KTP maansiirtovaunut, vain pitkään päivään, kovaan ajoon ja vuosien työhön. Käsi ylös selviäjän merkiksi!

Joskin Silo-Space rehuvaunu on uudistunut. Uusi matalampi ja kevyempi runko sallii tilavamman kuormatilan ja paremman kuormankantokyvyn.

Joskin Drakkar perävaunu mattokuljetinratkaisulla juurikkaalle, viljalle, perunalle, hakkeelle ym.

Joskin Scariflex pellon ilmastin.

Joskin tarjouskoneet ovat varastossa viipyneitä tai esittelykäytössä olleita koneita, jotka myydään erikoishinnalla pois.
Volumetra - 16504

Joskin lietevaunut esite (englannin kielinen)

Joskin Tornado kuivalantavaunu

Joskin kuivalantavaunut

Joskin Trans-KTP maansiirtovaunu

Joskin Heavy Duty vaunut

Joskin Trans-CAP kippivaunut

Joskin kuljetusratkaisut

Joskin Scariflex nurmen ilmastajat

Joskin eläintalouden koneet ja nurmien hoito

Etsi lähin jälleenmyyjä

KYSY LISÄTIETOJA

Täytä lomake, niin saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.