<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Joskin Drakkar mattokuljetinvaunu

Vallankumouksellinen järjestelmä, vedenpitävä teollisuusmatto integroituna liikkuvan etusermin kanssa yhteen kaikelle maatalouden biomateriaalille.

Joskin Drakkar

Vedenpitävä teollisuusmattokuljetin siirtää materiaalin purettaessa hellävaraisesti taakse. Matto kiertyy sylinterin ympärille, jota pyöritetään kahdella hydraulimoottorilla. Mattoon on kiinnitetty vaunun etuseinämä, joka siirtyy maton mukana taakse puristamatta kuormassa olevaa materiaalia.

Purun lopussa etuseinämällä on työntövaikutus, joka muodostaa korkean ja tiiviin kasan. Etuseinämässä on 10mm paksu läpinäkyvä Perspex-levy, jotta kuorman täyttymistä voidaan seurata tarkkaan.

Vaunu lattia ja etuseinä palautuvat takaisin lavan etuosaan kiinnitetyn hydraulimoottorin avulla ketjuilla hinaten.

 

drakkar-12_1

 

Drakkar monikäyttövaunun mahdollistaa lähes kaiken maatalouden biomateriaalin kuljettamisen. Vilja, juurikkaat, peruna, säilörehu jne. Monen herkän materiaalin osalta ratkaisu on mielenkiintoinen, sillä vaunu ei purista lastia, ja sivuseinämät ovat UV-kestävää polyesteriä ja polyetyleeniä. Sivulaitojen omapaino on hyvin matala, mikä mahdollistaa isomman kuormankantokyvyn.

Purkutilanteessa peräportti nousee sivulaitojen yli 40cm, jotta kukkurakuormankin saa purettua tyylikkäästi. 

Peräportissa on lukituslaite, mikä huolehtii, että portti on varmasti täysin kiinni koko kuljetuksen ja kuormauksen ajan. Purettaessa pohjakuljetin liikkuu vasta, kun peräportti on täysin auki.

Viljakuormien purkua varten vaunussa on peräosassa kuitenkin hallintalaitteet, joilla kuljetinmattoa pystyy siirtämään eteen ja taaksepäin peräportin ollessa kiinnikin.

 

drakkar-3_1

 

kolme viljaluukkua_1

 

Viljanajoa silmällä pitäen Drakkarissa on kolme viljaluukkua vakiona. Pohjakuljettimen hallinta vaunun perältä taakse- tai eteenpäin mahdollistaa viljan purkamisen tarkasti tarvittaessa.

Kaapimilla vaunu takaosassa poistetaan mattokuljettimesta ylä- ja alapuolelta vieraat esineet. Etukaavin estää, että maton ja vaunun pohjan väliin pääse vieraita esineitä.

kaapimet lavan pohjassa_1

 

hydrauliset lisälaidat_1

 

Drakkar mahdollistaa monenlaiset lisälaidat, kuvassa hydrauliset. Hydraulisiin lisälaitoihin on erilaisia lisäominaisuuksia, kuten riippumaton puoliskojen hallinta, hydraulinen etusermi jne. 

Myös hydraulisesti alastaitettavia laitayksiköitä on saatavilla esimeriksi perunan- tai juurikkaannostoa silmällä pitäen.

Joskin Drakkar on vallankumouksellinen maatalousvaunu, joka mahdollistaa hellävaraisen kuljetuksen sitä vaativille kasveille.

Tähän se perustuu. Teollinen, vedenpitävä mattokuljetin on integroitu yhteen liikkuvan etusermin kanssa. Liukkaat polyesteri ja polyetyleeniseinämät myös hellivät materiaalia. Etuseinämässä on läpinäkyvä 10mm paksu Perspex-levy, mikä tekee kuljettajan työstä helpompaa.

Joskin Drakkar on Keski-Euroopassa ollut käytössä jo vuosia juurikastyömailla, joissa materiaalia pitää käsitellä mahdollisimman hellävaraisesti. Heillä vaunujen ajomäärät ovat niin korkeita, että Drakkarille riittää tunteja. Kuvassa nostokonetta varten tehty alastaitettava sivulaitaratkaisu.

Joskin Drakkarin kuormankantokyky on kovaa luokkaa, koska laitarakenteet ovat hyvin kevyet.

Purkuprosessin loppuvaiheessa Drakkar tekee liikkuvan etusermin ansiosta korkean ja kompaktin kasan, mikä on juurikasaumoilla hyvä ominaisuus. 

Joskin Drakkar soveltuu myös ajosilppurin alle joko kiinteillä tai hydraulisesti ylösnostettavilla sivulaidoilla. Vaunuun mahtuu vakiolaidoilla 46m3 30cm kukkuralla, mutta esimerkiksi 500mm hydraulisilla lisälaidoilla kuormaa saadaan vielä 11,9m3 lisää. Kolmiakselisen Drakkarin kantavuus on 28 tonnia.

Alkuperäiset esitteet

Joskin Trans-CAP perävaunut

Joskin perävaunut (englannin kielinen)

Etsi lähin jälleenmyyjä

KYSY LISÄTIETOJA

Täytä lomake, niin saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.