Ajankohtaista

Dynamic Command vaihteiston ominaisuuksia

Dynamic Command - tekniikkaa ja ominaisuuksia tehokkaassa paketissa.

Dynamic Command on rakenteeltaan 8-portainen kaksoiskytkinvaihteisto. Kahdella pääakselilla on erikseen parilliset ja parittomat vaihteet, joiden välillä vaihdetaan kahdella monilevykytkimellä - parillisille ja parittomille on molemmille omansa.

Päävaihteiston lisäksi rakenteeseen kuuluvat erillinen kolmiportainen aluevaihteisto hidas-keskialue-nopea ja vaihteiston edessä hydraulinen suunnanvaihtaja.

new_holland_traktori_T6_648 (23)

Rakenne on loppujen lopuksi hämmästyttävä suoraviivainen ja selkeä. Siitä on etuna hyvä polttoainetalous ja mainio hyötysuhde,  joka on lähes mekaanisen voimansiirron luokkaa. Omaisuuksissa ei silti jäädä juurikaan jälkeen kalliimmista portaattomista ratkaisuista.

Varaa tästä esittely

Rakennetta selkeyttää oheinen video.

Yksinkertaisesta mekaanisesta rakenteesta huolimatta Dynamic Command -vaihteistossa on lukuisia käyttöä helpottavia ominaisuuksia, joista monet voi jättää nykyaikaisen automatiikan hoidettavaksi. 

Älykäs aluevaihto - aluevaihdoissa traktori valitsee automaattisesti sopivimman päävaihteen, ja hyppää seuraavalla alueella niiden vaihteiden yli, jotka limityksen takia ovat liian pieniä tai suuria.

Dynaaminen StartStop - korvaamaton ominaisuus mm. etukuormaintyössä, jossa pysähdytään usein. Jarrupoljinta painettaessa traktori hidastaa ja pysähtyy ilman kytkimen tai vaihdevivun käyttöä. Kun kuljettaja vapauttaa jarrupolkimen, niin traktori lähtee taas liikkeelle.

Vaihteiston automatiikka - automatiikka huolehtii vaihtamisesta perustuen säädettäviin rajakierroksiin. Kuljettaja voi valita työtehtävän perusteella paljonko moottorin kierrokset saavat laskea ennen vaihtamista.

GSM II nopeusautomatiikka - monipuolisempi automatiikka, jossa kuljettaja valitsee säätörullasta halutun nopeuden ja traktorin automatiikka pitää huolen lopusta.
Automatiikka säätää sekä vaihtamista että moottorin kierroksia niin, että ajonopeus säilyy haluttuna ja polttoainetta säästyy. Ajovivusta on helppo säätää nopeutta tilanteen mukaan, ja valittuun nopeuteen voi palata koska vain Cruise-napista.

Suunnanvaihdon herkkyys - jotkut työt vaativat pehmeää suunnanvaihtoa, ja jotkut nopeampaa aggressiivista vaihtamista. Dynamic Command -vaihteistossa kuljettaja voi valita nappia painamalla kolmen eri suunnanvaihdon herkkyyden välillä.

Kick Down - nopeaa maantieajoa varten riittää, että kuljettaja painaa kaasupolkimen pohjaan. Sen jälkeen traktori vaihtaa pienemmälle parhaan kiihtyvyyden saavuttamiseksi.

Kuljetuslisäteho - kun ajetaan yli 22 km/h -nopeudella, niin moottori siirtyy älykkäästi eri tehokäyrälle, joka antaa enemmän tehoa korkeilla moottorin kierroksilla. Tämä saa aikaan tasaisen kiihtyvyyden maksimitehosta suurimpiin moottorin kierroksiin.

Dynaaminen IntelliShift - vaihtamisen taustalla on kosolti järkeä, ja jokainen vaihto on yksilöllinen. Intellishift tunnistaa moottorin kierrokset, vaihteiston akselinopeudet, kuormituksen ja ajonopeuden ja niiden perusteella varmistaa pehmeän vaihtamisen. Jopa öljyn lämpötila huomioidaan kylminä aamuina.

Varaa tästä esittely

Alta painikkeesta pääset katsomaan ominaisuuksien ohjevideoita.

T6 DCT ohjevideot

Kiinnostuitko?
Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

T6 traktoreista saat lisätietoa täyttämällä oheisen lomakkeen.
Voit myös kätevästi pyytää myyjältäsi esittelyä tai tarjouksen koneesta.