<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
CaseIH_AxialFlow_logo

Axial Flow 6140 esittelykone mahtavalla tarjouksella!

Nyt meillä on tarjota mahtava Case IH Axial Flow 6140 rumpupuimuri huikealla tarjouksella. Tämä kone on aiemmin toiminut esittely- ja näyttelykoneena. Nyt se haluaa päästä oikeisiin töihin.

Tässä puimurissa on tehokas FPT:n 400hv moottori,  7,6m pöytä, 10 500l viljasäiliö ja mahtavat varusteet kuten sato- ja kosteusmittarit. 

Rumpupuimuri ja etenkin Axial Flow on jyvän erottelussa erittäin tehokas, mutta  hellävarainen. Tämän myötä puimuri kykenee käsittelemään valtavan määrän kasvimassaa samalla kun puitava materiaali saa hellän käsittelyn eikä jyvät rikkoudu. On myös hyvä muistaa, että rumpupuimurin hierovan jyvänerottelun ansiosta pahna on maahan päätyessään tavanomaista puintitapaa karkeampaa. Karkeampi pahna sulaa eläimen mahassa tai maantuu maassa tavallista nopeammin. Kosteus ei ole minkään tasoinen este Axial Flow puimurille. Kesä 2017 oli erittäin märkä, Axial Flowlla puitiin viljaa, minkä kosteus oli 49 %. Renkaat voidaan korvata teloilla, jolloin tätä puimuria ei pysäytä mikään eikä maan rakenteelle tule vaurioita vuosisadan märimpänäkään syksynä. 

Tässä esittelykoneessa varusteena

Kaksinopeuksinen neliveto, 900/60R32 ja 600/65R28 renkaat, seulaston rinnekompensaatio, kosteus- ja satomittarit, luksushytti sis. Punaiset nahkapenkit ilmastoinilla ja AFS 700 näytön, tyhjennystorven suuntaus (voidaan torven päätä säätää hytistä),kompura ja painesäiliö sekä muutama ilman ulostuloliitintä ympäri puimuria. Pöytänä 25 jalkanen (7,6m) VarioCut, kaksi akselinen Tarmon teräksen tekemä pöytävaunu.

Ole yhteydessä oman alueesi myyjään tai jätä yhteystietosi, niin myyjä on sinuun yhteydessä. Laiteaan koneen hinta kohdilleen ja päästetään se puimaan suomalaista viljaa. 

Lue lisää Axial Flow puimurista mallistosivulta