<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
CaseIH_AxialFlow

Axial Flow 6140 työnäytöskiertue ja loistava esittelykonetarjous!

Nyt meillä on tarjota mahtava Case IH Axial Flow 6140 rumpupuimuri huikealla tarjouksella. Tämä kone on aiemmin toiminut esittely- ja näyttelykoneena. Nyt se haluaa päästä oikeisiin töihin.

Tässä puimurissa on tehokas FPT:n 400 hv moottori, 7,6 m pöytä, 10 500 l viljasäiliö ja mahtavat varusteet, kuten sato- ja kosteusmittarit. 

Rumpupuimuri ja etenkin Axial Flow on jyvän erottelussa erittäin tehokas, mutta hellävarainen. Sen myötä puimuri kykenee käsittelemään valtavan määrän kasvimassaa samalla kun puitava materiaali saa hellän käsittelyn eivätkä jyvät rikkoudu. On myös hyvä muistaa, että rumpupuimurin hierovan jyvänerottelun ansiosta pahna on maahan päätyessään tavanomaista puintitapaa karkeampaa. Karkeampi pahna sulaa eläimen mahassa tai maantuu maassa tavallista nopeammin. Kosteus ei ole minkään tasoinen este Axial Flow puimurille. Kesä 2017 oli erittäin märkä, mutta Axial Flowlla puitiin viljaa, jonka kosteus oli 49 %.

Renkaat voidaan korvata teloilla, jolloin tätä puimuria ei pysäytä mikään eikä maan rakenteelle tule vaurioita vuosisadan märimpänäkään syksynä. 

Tässä esittelykoneessa varusteena

Kaksinopeuksinen neliveto, 900/60R32 ja 600/65R28 renkaat, seulaston rinnekompensaatio, kosteus- ja satomittarit, luksushytti sis. punaiset nahkapenkit ilmastoinnilla, AFS 700 näyttö, tyhjennystorven suuntaus (torven päätä voi säätää hytistä), kompura ja painesäiliö sekä muutama ilman ulostuloliitin ympäri puimuria. Pöytänä 25 jalkainen (7,6 m) VarioCut, 2-akselinen Tarmon teräksen tekemä pöytävaunu.

Ole yhteydessä oman alueesi myyjään tai jätä yhteystietosi, niin myyjä on sinuun yhteydessä. Laiteaan koneen hinta kohdilleen ja päästetään se puimaan suomalaista viljaa. 

Järjestämme muutaman koeajo- ja työnäytöstapahtuman. Tule mukaan!

Axial Flow 6140 lähtee koeajokiertueelle, tule keskustelemaan rumpupuimurin teknologiasta ja menetelmän soveltuvuudesta juurin sinun tilan tarpeisiin. Koeajot ja puintinäytökset ovat klo 12:00-15:00. 

  • Torstaina 19.9. Tyrnävällä, Tupostien ja Parrastien risteys
  • Perjantaina 13.9. Lapualla, Romukiventie 10. Huom! Tämä ajankohta muuttui ja on siis pe 13.9
  • Keskiviikkona 4.9. Jalasjärvellä, Tampereentie 280
  • Perjantaina 30.8. Vampulassa, Paulusuontie 100, Kantatie 41 varrella

Lue lisää Axial Flow puimurista mallistosivulta

Jos haluat, että myyjämme on sinuun yhteydessä, jätä yhteystietosi.