<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
CaseIH_AxialFlow

Axial Flow 6140 esittelykonetarjous!

Case IH Axial Flow 6140 kiersi ympärisuomea ja nyt se haluaisi päästä uuteen kotiin odottelemaan seuravaa puintikautta. 

Tässä puimurissa on tehokas FPT:n 400 hv moottori, 7,6 m pöytä, 10 500 l viljasäiliö ja mahtavat varusteet, kuten sato- ja kosteusmittarit. 

Rumpupuimuri ja etenkin Axial Flow on jyvän erottelussa erittäin tehokas, mutta hellävarainen. Sen myötä puimuri kykenee käsittelemään valtavan määrän kasvimassaa samalla kun puitava materiaali saa hellän käsittelyn eivätkä jyvät rikkoudu. On myös hyvä muistaa, että rumpupuimurin hierovan jyvänerottelun ansiosta pahna on maahan päätyessään tavanomaista puintitapaa karkeampaa. Karkeampi pahna sulaa eläimen mahassa tai maantuu maassa tavallista nopeammin. Kosteus ei ole minkään tasoinen este Axial Flow puimurille. Kesä 2017 oli erittäin märkä, mutta Axial Flowlla puitiin viljaa, jonka kosteus oli 49 %. Tänä vuonna pidemme työnäytöksen Jalasjaärvellä, missä puintikosteus oli yli 40 % ja Axial Flow suoriutu puinnista ongelmitta. 

Axial Flow voidaan etutoiloilla (renkaiden sijaan), jolloin tätä puimuria ei pysäytä mikään eikä maan rakenteelle tule vaurioita vuosisadan märimpänäkään syksynä. 

Tässä esittelykoneessa varusteena

Kaksinopeuksinen neliveto, 900/60R32 ja 600/65R28 renkaat, seulaston rinnekompensaatio, kosteus- ja satomittarit, luksushytti sis. punaiset nahkapenkit ilmastoinnilla, AFS 700 näyttö, tyhjennystorven suuntaus (torven päätä voi säätää hytistä), kompura ja painesäiliö sekä muutama ilman ulostuloliitin ympäri puimuria. Pöytänä 25 jalkainen (7,6 m) VarioCut, 2-akselinen Tarmon teräksen tekemä pöytävaunu.

Ole yhteydessä oman alueesi myyjään tai jätä yhteystietosi, niin myyjä on sinuun yhteydessä. Laiteaan koneen hinta kohdilleen ja päästetään se puimaan suomalaista viljaa. 

Katso video Axial Flown olemattomista puintitappioista. 

Case IH Axial Flow_ pienet puintitappiot

Lue lisää Axial Flow puimurista mallistosivulta

Jos haluat, että myyjämme on sinuun yhteydessä, jätä yhteystietosi.