<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Puma X

Uusi mallisarja, pelkistetymmin varusteltu ja edullisemmin hinnoiteltu. Nyt alkaen Puma 140 X 74 900€ alv. 0 % ja Puma 165 alkaen 84 900€ alv. 0 %

Uusi mallisarja Puma X

Puma-mallisarja laajenee ja perinteiset Puma MC (portaallinen vaihteisto) ja Puma CVX (portaaton vaihteisto) saavat rinnalleen kevyemmin ja pelkistetymmin varustellun Puma 140, 150 ja 165 -mallisarjan. Tämä uusi mallisarja on saanut nimekseen Puma X. 

Puma X täydentää Puma MC:tä ja Puma CVX:ää erittäin hienosti. Se tarjoaa asiakkaalle edullisemman keinon päästä nauttimaan Case IH Puman mahtavista eduista. Uudessa mallisarjassa on Puman tutut väkevät vahvuudet: Vahva ja vääntävä moottori, hyvä painojakauma, mahtava ja vakaa ajettavuus sekä tilava ja hiljainen ohjaamo. Ero perinteisiin Puma-mallistoihin on ohjaamon matala katto, halogen-valot (muissa malleissa LED-valot) sekä Maxxumin perusmallista tutut pelkistetymmät hallintalaitteet. 

Puma X esittelyvideo

puma_esittely_video
 
Lue lisää Puma- mallistosta, moottorin suoristuskyvystä, vaihteisovaihtoehdoista, hydrauliikasta yms. 

Puma mallistosivulta

Puma_X_matalakatto

Matala katto ja Halogenvalot

Puma X-mallisarja on ulkoisilta mitoiltaan Puma MC:n ja CVX:n kanssa samanlainen korkeutta lukuunottamatta. Matalan katon ansiosta Puma X on MC:tä ja CVX:ää hieman matalampi. Riippuen renkaiden koosta Puman X:n korkeus on vajaat 3m. Katon lisäksi Pumassa on halogen työvalot, kun Puma MC:ssä ja CVX:ssä on LED-työvalot. 

Pelkistetymmät hallintalaitteet

Uudessa Puma X mallistossa on Puma MC:tä ja CVX:ää pelkistetymmät hallintalaitteet. Puman hallintalaitteet ovat tuttuja Maxxumin perusmallista, jossa vaihteiden vaihto ja nostolaitteen hallinta on helppoa ja työergonomista. Mekaaniset hydraulilohkot, vaiheistoautomatiikka, moottorin vakiokierrosluvun hallinta ja voimanoton käyttö löytyvät ohjaamon oikealla reunalla sijaitsevasta hallintapaneelista. 

Puma_X_hallintalaitteet
Puma_X_ohjaamo

Tilava ja hiljainen ohjaamo

Puman ohjaamossa töiden tekeminen on mahtavaa. Ohjaamon ikkunpinta-ala on erittäin suuri, minkä myötä näkyvyys ulos on todella hyvä. Pumassa on tehokas FPT:n 6,7l moottori, mikä täyttää päästönormit pelkän urean avulla. Urean ansiosta moottorista on voitu tehdä rakenteeltaan yksinkertainen eikä sinne ole tarvinnut asentaa mitään ylimääräistä. Tämän ansiosta Puman nokka on varsin lyhyt ja kapea, minkä myötä näkyvyys ulos on entistäkin parempi. Puman ohjaamo on myös erittäin hiljainen, melutaso on  vain noin 69 dB.

Muut Puma mallistot

Puma MC:ssä on 19 vaihteinen FPS-vaihteisto, jossa kaikki vaihteet ovat käytettävissä ilman erillistä kytkimen painamista. Vaihteistoautomatiikka, monipuoliset lisävarusteet, hiljainen ohjaamo ja erittäin työergonominen MC-ajokahva tekee traktorilla ajamisesta ennennäkemättömän mukavaa. 

Puma CVX:ssä on aidosti portaaton vaihteisto, mikä vie ajonautinnon tasolle, mistä tuskin on enää paluuta. Kolme portaattomasti säädettävää vakionopeuden muistipaikkaa, monipuoliset lisävarusteet, hiljainen ohjaamo ja erittäin työergonominen MC-ajokahva tekevät tällä traktorilla ajamisesta ennen näkemättömän mukavaa. 

Kysy lisätietoja

Täyttämällä lomakkeen saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.