UUSI OPTUM AFS CONNECT

Kokonaan uusi Optum AFS Connect on nyt Suomessa. Tule ja koe markkinoiden hiljaisin ohjaamo ja täysin uusi hallintajärjestelmä sekä AFS 1200 näyttö

caseih-traktori-farmall-c-648-06

Farmall C

Farmall C-mallisto koostuu Farmall 90 C, 100 C , 110 C ja 120 C -malleista. Moottoreina on välijäähdytetyt 4-sylinteriset 3.6 litraiset Common Rail turbomoottorit, joten tehoa ja vääntöä on tarjolla reilusti nykyaikaisen maatalouden monipuolisiin tehtäviin.

 Farmall C -mallien keskeiset hallintalaitteet ja toiminnot on toteutettu käyttäjälle selkeällä tavalla. Ainutlaatuinen ActiveDrive2-vaihteisto yhdessä hydraulisen suunnanvaihtajan kanssa tekee kuormaintyöskentelystä erityisen sujuvaa.

Luxxum

Ainutlaatuinen traktorimallisto vahvasti varusteltu, kaikkiin tarkoituksiin soveltuva pienemmän kokoluokan taideteos.
Loistava valinta keskikoisille kotieläin- ja erikoisviljelyä harjoittaville tiloille sekä kiinteistön hoitoa tekeville yrityksille.

caseih_luxxum_100_120_group_photo_farm_072016_de_7208
caseih-traktori-vestrum-648-07

Vestrum

Monipuolisesti varusteltu uusi Vestrum mallisto valmiina tositoimiin. Työskentelystä sujuvaa tekee CVX-vaihteisto, joka Vestrumista löytyy vakiona.  Vestrum on erinomainen valinta niin maatilan askareiden suorittamiseen kuin kiinteistötraktoriksikin.

Maxxum

Legendaarinen mallisto on uudistunut, saanut uuden upean ulkonäön ja ainutlaatuisen ActiveDrive 8 vaihteiston. Kun haetaan teholuokaltaan 125hv-158hv olevaa ketterää konetta, on Maxxum oikea valinta. Uusi AcitveDrive 8 vaihteisto tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka pitää itse kokea.

caseih_traktori_maxxum_
caseih_traktori_puma_1980 (19)

Puma

Kokoluokkansa terävin ja väkevin traktori Puma jakaantuu kahteen osaan akselivälinsä mukaan. Lyhyen akselivälin Puma sisältää kolme (150, 165 ja 175) maksimiteholtaan 165-180hv mallia. Pitkän akselivälin Puma jakaantuu neljään (180, 200, 220 ja 240) maksimiteholtaan 200-260hv mallia. Puma on loistava valinta kun halutaan tehoa, voimaa, luotettavuutta ja monipuolisuutta. 

Optum

Suomenkaltaisiin olosuhteisiin suunniteltu suuren kokoluokan traktori (250-313hv). Optum on suunniteltu monipuoliseksi traktoriksi miltä onnistuu raskasvetotyö samalla kun se on ketterä ja erittäin mukava ajettava mm. maantiellä.  Polttoainetaloudellinen moottori ja monipuoliset lisävarustevaihtoehdot tekevät Optumista kokoluokkansa parhaan valinnan. 

caseih_traktori_optum_648 (9)
Case IH Magnum ja Autonomous

Magnum

Legendaarinen voimapesä joka ei väsy eikä luovuta. Magnum on käsite suurien traktorien keskuudessa. Magnum tuottaa valtavat 284hv-417hv maksimitehot. Vääntöä Magnumista löytyy huimat 1 229Nm- 1 850Nm. Magnum on suunniteltu sitkeäksi vetokoneeksi tai voimanlähteeksi, mistä se suoriutuu loistavasti. Vetotehoa on mahdollista tehostaa entisestään ottamalla telat takarenkaiden tilalle. Tällöin puhutaan Magnum Rowtrackistä.  

Quadtrack

Maailman tehokkain tehdasvalmisteinen traktori tulee Yhdysvalloista, Fargon kaupungista. Quadtrack ja Steiger ovat legendaarisia traktoreita jotka ovat historiansa alusta asti olleet teholuokkansa markkinoiden ykkösiä. Quadtrackin ja Steigerin ero on siinä, että Quadtrackissa on telat ja Steigerissa renkaat. Quadtrackin suurin malli Quadtrack 620 tuottaa huimat 509hv.

caseih_traktori_quadtrac_648 (4)

Löydä lähin jälleenmyyjä

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.