<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Case IH uutuudet!

Agritechnica oli marraskuussa ja esillä oli viimeisimmät uutudet. Katso osaston ja uutuuksien esittelyvideot!

Puma 220 CVX ja Axial Flow 6140 asiakashaastattelu

Järjestimme iloisen tapahtuman Loimaalla, kun luovutimme Puma 220 CVX traktorin ja Axial Flow 6140 rumpupuimurin koneiden uudelle omistajalle.  Mikolla oli kokemusta jo aiemmin Puma traktoreista, mutta Axial Flow ja rumpupuimuri oli Mikolle uusi aluevaltaus. Katso Mikon haastatteluvideo ja tuntemukset uusista koneista. 

Case IH_AxialFlow_Puma haastattelumainos

Katso koko haastatteluvideo

caseih_traktori_Farmall_A_1980 (7)

Farmall A

Farmall A on Case IH:n edullisin malli, mikä tarjoaa laatua, taloudellisuutta ja loistavaa työergonomiaa mahdollisimman edullisella hinnalla. Farmall A on myös Case IH:n pienin mallisto, tehoa tässä mallistossa on 86hv-114hv. 

Luxxum

Ainutlaatuinen traktorimallisto vahvasti varusteltu, kaikkiin tarkoituksiin soveltuva pienemmän kokoluokan taideteos.
Loistava valinta keskikoisille kotieläin- ja erikoisviljelyä harjoittaville tiloille sekä kiinteistön hoitoa tekeville yrityksille.

caseih_luxxum_100_120_group_photo_farm_072016_de_7208
caseih_traktori_maxxum_

Maxxum

Legendaarinen mallisto on uudistunut, saanut uuden upean ulkonäön ja ainutlaatuisen ActiveDrive 8 vaihteiston. Kun haetaan teholuokaltaan 125hv-158hv olevaa ketterää konetta, on Maxxum oikea valinta. Uusi AcitveDrive 8 vaihteisto tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka pitää itse kokea.

Puma

Kokoluokkansa terävin ja väkevin traktori Puma jakaantuu kahteen osaan akselivälinsä mukaan. Lyhyen akselivälin Puma sisältää kolme (150, 165 ja 175) maksimiteholtaan 165-180hv mallia. Pitkän akselivälin Puma jakaantuu neljään (180, 200, 220 ja 240) maksimiteholtaan 200-260hv mallia. Puma on loistava valinta kun halutaan tehoa, voimaa, luotettavuutta ja monipuolisuutta. 

caseih_traktori_puma_1980 (19)
caseih_traktori_optum_648 (9)

Optum

Suomenkaltaisiin olosuhteisiin suunniteltu suuren kokoluokan traktori (250-313hv). Optum on suunniteltu monipuoliseksi traktoriksi miltä onnistuu raskasvetotyö samalla kun se on ketterä ja erittäin mukava ajettava mm. maantiellä.  Polttoainetaloudellinen moottori ja monipuoliset lisävarustevaihtoehdot tekevät Optumista kokoluokkansa parhaan valinnan. 

Magnum

Legendaarinen voimapesä joka ei väsy eikä luovuta. Magnum on käsite suurien traktorien keskuudessa. Magnum tuottaa valtavat 284hv-417hv maksimitehot. Vääntöä Magnumista löytyy huimat 1 229Nm- 1 850Nm. Magnum on suunniteltu sitkeäksi vetokoneeksi tai voimanlähteeksi, mistä se suoriutuu loistavasti. Vetotehoa on mahdollista tehostaa entisestään ottamalla telat takarenkaiden tilalle. Tällöin puhutaan Magnum Rowtrackistä.  

Case IH Magnum ja Autonomous
caseih_traktori_quadtrac_648 (4)

Quadtrack

Maailman tehokkain tehdasvalmisteinen traktori tulee Yhdysvalloista, Fargon kaupungista. Quadtrack ja Steiger ovat legendaarisia traktoreita jotka ovat historiansa alusta asti olleet teholuokkansa markkinoiden ykkösiä. Quadtrackin ja Steigerin ero on siinä, että Quadtrackissa on telat ja Steigerissa renkaat. Quadtrackin suurin malli Quadtrack 620 tuottaa huimat 509hv.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.