Puma asiakashaastattelu

Videolla kuulet miksi Alajärveläinen Lauri päätyi kesän aikana investoimaan juuri kolmeen Case IH Pumaan.

Siitä kun Jerome Increase Case perusti J.I. Case Company:n vuonna 1844, on kuljettu pitkä matka, mutta asema maatalouskoneteknologian kärjessä on pysynyt.

 Pitkä kokemus ja historia tarjoavat loistavat lähtökohdat asiakkaiden parhaaseen mahdolliseen palvelemiseen. Case IH kohokohtia ovat legendaarinen rumpupuimuri Axial Flow, aidosti portaaton CVX vaihteisto, kokoluokkansa väkevin Puma, erityisesti Euroopan markkinoille suunniteltu Optum, legendaarinen Magnum ja maailman suurin traktori Quadtrack. Edellä mainituttujen lisäksi tarjolla on laaja traktori- ja paalainmallisto, jotka auttavat asiakkaita tekemään työnsä yhä paremmin, tehokkaammin ja taloudellisemmin. 

Traktorit

Maxxum-tummakuva-uudella-nokalla-pieni

Vääntöä, tyyliä ja luotettavuutta Itävallasta

Case IH -traktorimallisto on erittäin laaja käsittäen kaiken pienestä Farmall A:sta maksimiteholtaan 85 hv aina maailman suurimpaan traktoriin Quadtrackiin, jonka  maksimiteho on huikeat 670 hv.

Laaja lisävarustevalikoima tekee Case IH mallistosta todella muuttumiskykyisen. Mahdollisimman edullista hintaa hakevalle löytyy pelkistetymmin varustettuja vaihtoehtoja. Käytön erityistä helppoutta, tarkkuutta ja taloudellisuutta hakevalle tarjolla ovat mm. pakokaasujarru, automaattiohjaus, ISOBUS 3 ja nahkaistuin. 

CaseIH_AxialFlow_leikkuupuimuri_huolto4

Aito ja alkuperäinen

Axial Flow -rumpupuimurin ydin on roottori, joka tekee sekä irtipuinnin että erottelun. Tämän menetelmän vahvuudet ovat hellävarainen ja hierova puintitapa, monipuolisuus eri kasvilajeille sekä vähäisempi tehontarve.

Axial Flown tullessa markkinoille 1977 se oli markkinoiden ensimmäinen yksirumpuinen rumpupuimuri tarjoten ainutlaatuista tehokkuutta, tarkkuutta ja hellää jyvän käsittelyä. Alkuperäisen idean keksijänä, patenttien omistajana ja innovatiivisena sekä tuotekehitykseen erittäin paljon panostavana yhtiönä Case IH on pysynyt rumpupuimurien kehityksen suunnannäyttäjänä.

Paalaimet

CaseIH_RB545_kombipaalain2

Vaihtuviin, suomenkaltaisiin oloihin tehty

Case IH julkaisi kaudelle 2017 uuden paalainmalliston RB545, mikä on suunniteltu erityisestu suomen kaltaisiin olosuhteisiin. RB545 tekee 150cm tiiviitä ja hyvän muotoisia paaleja, joita on helppo käsitellä ja varastoida.

RB545 paalainkäärin sopii loistavasti urakointikäyttöön, missä paaleja on synnyttävä nopeasti, hyvälaatuisena ja kerta-ajolla.  

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.